Παλαιότερα

Η "Φαντασία" από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Ένα μαγικό ταξίδι στη μουσική και τον κινηματογράφο μέσα από τη θρυλική ταινία "Φαντασία" της Disney θα μας οδηγήσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σε μια μεγαλοπρεπή γιορτή εικόνων, χρωμάτων και μουσικής. Η Φαντασία – Live in Concert αποτελεί μια μοναδική σύμπραξη animation και κλασικής μουσικής: οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών –οι κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί– ερμηνεύουν ζωντανά επιλεγμένα μέρη από τη μουσική επένδυση της Φαντασίας και της συνέχειάς της, της Φαντασίας 2000, παράλληλα με την προβολή των αντίστοιχων αποσπασμάτων από τις δύο ταινίες.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ο ίππος" στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά πραγματοποιείται στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής στις 22 Μαρτίου 2015 με τίτλο "Αυτόχθονα ελληνικά ζώα - Ο ίππος".

 

Περισσότερα...

Πασχαλινό εργαστήριο & βιβλιοπαρουσίαση στο Hello Kids

Πασχαλινό δημιουργικό εργαστήρι και βιβλιοπαρουσίαση περιμένουν τα παιδιά το Σάββατο 14 Μαρτίου στον πολυχώρο Hello Kids στο Εμπορικό κέντρο Atrium.

Περισσότερα...

Σεμινάριο για γονείς με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια»

To Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για μητέρες/γονείς με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια» τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Ζωγραφίστε πιγκουίνους στον διαγωνισμό του Αττικού Πάρκου

To Αττικό Πάρκο διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τον πιγκουίνο και προσφέρει πολλά δώρα!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...