Αρχική σελίδα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Παιχνίδια με τα παιδιά στην παραλία!

Αν και είναι λίγο δύσκολο να βαρεθούν τα παιδιά στη θάλασσα, μετά από μία ολόκληρη μέρα στην παραλία δεν αποκλείεται να ακούσετε ακόμα και τις λέξεις  "μαμά,  βαριέμαι"! Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε για εσάς δραστηριότητες που μπορείτε να προτείνετε στα παιδιά σας στην παραλία!

Περισσότερα...

Με το μωρό στην παραλία!

Ξεκινάτε τις εξορμήσεις στην παραλία και τη θάλασσα, αυτή τη φορά με το μωράκι σας; Δείτε τι δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας! 

Περισσότερα...

Ποιό αντηλιακό να επιλέξω για το παιδί μου;

Η χρήση των αντηλιακών (φωτοπροστατευτικών) προϊόντων αποτελεί μία από τις βασικότερες οδηγίες για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Κατά την επίσκεψή του ο καταναλωτής σε φαρμακεία ή σε καταστήματα καλλυντικών, έρχεται αντιμέτωπος με όρους και αριθμούς στις ετικέτες των καλλυντικών που συνήθως δεν κατανοεί, αλλά που είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζει προκειμένου να οδηγηθεί στη σωστή επιλογή του αντηλιακού. Φυσικά φίλτρα, χημικά φίλτρα, UVA, UVB, ευρέως φάσματος, SPF 25, 30, 45, γαλάκτωμα, κρέμα, λάδι, χαμηλή, μέτρια, υψηλή, …πολύ υψηλή προστασία, είναι μερικοί από αυτούς τους όρους και τα νούμερα.

Περισσότερα...

Διακοπές σε παιδική κατασκήνωση

Το πιτσιρίκι σας μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να κάνει τις πρώτες διακοπές του μόνο του σε μια οργανωμένη κατασκήνωση; Είναι ένα συναρπαστικό, αλλά και πρωτόγνωρο βήμα, τόσο για εσάς, όσο και για το πιτσιρίκι σας! Ας δούμε πώς μπορείτε να επιλέξετε κατασκήνωση και να προετοιμαστείτε όλοι καλύτερα.

Περισσότερα...

Μπρατσάκια και σανίδα για μικρούς κολυμβητές!

Το μικρούλι σας μεγάλωσε και μπορεί φέτος να φορέσει μπρατσάκια στη θάλασσα; Αφού εσείς φροντίσατε να του βρείτε μπρατσάκια με τις πιο όμορφες ζωγραφιές ή τους αγαπημένους του ήρωες, εμείς φροντίζουμε να σας δείξουμε με τη βοήθεια της ειδικού, πώς να βοηθήσετε το πιτσιρίκι σας να εξοικειωθεί με αυτά και να γίνει σωστό… δελφίνι!

Περισσότερα...

Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για μωρά και μικρά παιδιά

Το μωρό ή το νήπιό σας ίσως πηγαίνει για δεύτερη χρονιά στη θάλασσα, αλλά είναι απίθανο να θυμάται πολλά από πέρυσι που ήταν βρέφος. Επίσης, τώρα σκέφτεται και εκφράζει πιο έντονα τις αντιρρήσεις ή και τους φόβους του για οτιδήποτε. Ίσως, λοιπόν, το πρώτο μπάνιο αυτού του καλοκαιριού να είναι για εκείνο κάτι καινούριο, που θα πρέπει να το προσεγγίσετε μαζί με νέα ματιά. Στο άρθρο αυτό θα δείτε αναλυτικά με φωτογραφίες πώς να εξοικειώσετε το μωρό που περπατάει ή το μικρό παιδί σας με το νερό της θάλασσας στο πρώτο του μπάνιο. Για βρέφη και για μωρά που δεν περπατάνε ακόμη, διαβάστε εδώ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...