Αρχική σελίδα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Προβλήματα στα πόδια των παιδιών το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι τα ποδαράκια των παιδιών είναι πιο εκτεθειμένα, αφού φορούν ανοιχτά παπούτσια, μένουν πολύ ξυπόλητα και περπατούν στην άμμο της παραλίας και σε διάφορες άλλες επιφάνειες. Έτσι, το καλοκαίρι είναι πιο συχνά τα διάφορα προβλήματα στα πόδια, που χρειάζονται την προσοχή και την αντιμετώπισή μας.

Περισσότερα...

Πώς να παραμείνει το μωρό σας δροσερό το καλοκαίρι

Το βρέφος ή το μικρό μωράκι σας στην ευαίσθητη αυτή ηλικία χρειάζεται την προστασία σας και από τη ζέστη του καλοκαιριού. Χρειάζεται να είναι δροσερό, ενυδατωμένο, ώστε να είναι ευδιάθετο και υγιές και να χαίρεται κι εκείνο τις καλοκαιρινές ημέρες με όλη την οικογένεια.

Περισσότερα...

Το δέρμα του μωρού δέχεται φθορά από το πρώτο καλοκαίρι

Νέες έρευνες δεν αφήνουν αμφισβήτηση για το ότι η ηλιακή ακτινοβολία αρχίζει να προκαλεί φθορά στο δέρμα από το πρώτο κιόλας καλοκαίρι του μωρού σας. Δείτε πώς μπορείτε να το προστατέψετε.

Περισσότερα...

Αντιμετωπίστε τα εγκαύματα από τον ήλιο

Ο καλοκαιρινός καυτός ήλιος, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα σε ανύποπτο χρόνο στο δέρμα, είτε γιατί ξεχάσαμε να ανανεώσουμε έγκαιρα το αντηλιακό μας, είτε γιατί βρεθήκαμε περισσότερο χρόνο στον δυνατό ήλιο. Αποτέλεσμα, ένα κόκκινο ερεθισμένο δέρμα με έγκαυμα από τις ηλιακές ακτίνες.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...