Αρχική σελίδα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Ήλιος με… γυαλιά ηλίου!

Φτιάξτε με απλά υλικά έναν λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο, που μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο του παιδικού δωματίου!

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

 

Περισσότερα...

Χειροτεχνία με βότσαλα

Δείτε πώς μπορούν ακόμη και τα μικρά παιδιά να φτιάξουν μια όμορφη καλοκαιρινή κατασκευή με μικρές πέτρες και βότσαλα από την παραλία, με μια μικρή βοήθεια από εσάς.

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Ζωγραφική σε πέτρες - ζωάκια και έντομα

Ελάτε να χρησιμοποιήσουμε τις πέτρες και τα βότσαλα των διακοπών μας για να ζωγραφίσουμε χαριτωμένα ζωάκια και έντομα, όπως πασχαλίτσα, μέλισσα, χελώνα, κάμπια, ποντικάκι και σκαντζόχοιρο! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά και το αποτέλεσμα γίνεται πολύ ωραίο εάν προσθέσετε λίγες λεπτομέρειες στα ζωάκια και τα έντομά σας.

Βαθμός δυσκολίας: δύσκολο

Περισσότερα...

Ζωγραφική σε πέτρες - για μικρά παιδιά

Οι πετρούλες και τα βότσαλα στην παραλία είναι μια πολύ πρωτότυπη νέα επιφάνεια ζωγραφικής και έκφρασης, ακόμη και για πολύ μικρούς καλλιτέχνες. Δώστε τους πέτρες, τέμπερες και πινέλα και αφήστε τους να δημιουργήσουν με όπλο την αινιγματική για τους μεγάλους παιδική φαντασία.

Περισσότερα...

Ανεμόμυλος

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε έναν ανεμόμυλο που θα σας θυμίζει κάποιο νησί των Κυκλάδων. Φτιάξτε την κατασκευή εύκολα χρησιμοποιώντας ένα ρολό και απλά υλικά.

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Ζωγραφική σε πέτρες - θαλασσινά θέματα

Το καλοκαίρι έφτασε κι όλοι τρέχουμε στις παραλίες! Εκεί, εκτός από την άμμο, βρίσκουμε πέτρες και βότσαλα, που είναι ιδανικά για ζωγραφική και διακόσμηση. Εδώ σας δείχνουμε βήμα-βήμα πώς να ζωγραφίσετε ένα ψαράκι και σας δίνουμε μερικές ιδέες ακόμα για ζωγραφική σε πετρούλες με θαλασσινό θέμα!

Βαθμός δυσκολίας: δύσκολο

Περισσότερα...