ΣΧΟΛΕΙΟ

Ζωγραφική για το Νηπιαγωγείο για Εκτύπωση

Ώρα για ζωγραφική! Μπείτε στο κλίμα του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού ζωγραφίζοντας! Εκτυπώστε το σχέδιο και δώστε το στο πιτσιρίκι σας για να το γεμίσει όμορφα χρώματα!

 

Περισσότερα...

Σχολικό Πρόγραμμα για Εκτύπωση

Στο mamakid ετοιμάσαμε για εσάς και τα παιδιά σας ένα χαρούμενο σχολικό πρόγραμμα εβδομάδας που μπορείτε να το εκτυπώσετε, να το κόψετε και να το χρησιμοποιήσετε στα τετράδια, στο γραφείο του παιδιού και όπου αλλού χρειαστεί!

Περισσότερα...

Πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό

Ήρθε η μέρα που το μικρούλι σας θα αφήσει για πρώτη φορά το σπίτι του για να περάσει στο νέο, ευρύτερο περιβάλλον του παιδικού σταθμού; Οπωσδήποτε η αλλαγή αυτή είναι μεγάλη, τόσο για εκείνο, όσο και για εσάς. Υπάρχουν, όμως, μερικά σημεία που θα κάνουν τα πράγματα ευκολότερα και πιο ευχάριστα.

Περισσότερα...

Όταν το παιδί δεν θέλει ή φοβάται να πάει στο σχολείο

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο τα παιδιά να περνούν μια φάση κατά την οποία αρνούνται με επιμονή να πάνε στο σχολείο. Στην περίπτωση αυτή, εννοούμε παιδιά σε ηλικία που μιλούν και εκφράζουν αυτή την άρνηση, συχνά με έντονο τρόπο.

Παρακάτω σας δίνουμε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς ο γονιός μπορεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση σχολικής άρνησης ή σχολικής φοβίας.

 

Περισσότερα...

Δασκάλα = αντίπαλος, αντίζηλος ή σύμμαχος;

Δdaskala.jpgασκάλα ή νηπιαγωγός, δεν έχει μεγάλη σημασία, μπαίνει ξαφνικά στη ζωή του μικρού σας πρίγκιπα ή πριγκίπισσας, αλλά και τη δική σας και… την αναστατώνει! Πώς μπορεί να νιώθει η κάθε μαμά για τη δασκάλα του παιδιού της και πώς την αντιμετωπίζει; Διαβάστε παρακάτω και ίσως βρείτε τον εαυτό σας μέσα σε όσα γράφονται!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...