Εκδηλώσεις

«Ο Mικρός Πρίγκιπας ΙΙ» στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

Τη νέα φανταστική περιπέτεια «Ο Μικρός Πρίγκιπας ΙΙ» παρουσιάζει στους μικρούς του φίλους το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από τις 5 Οκτωβρίου 2011

Περισσότερα...

Dance For A Cause - 2οςΦιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού στις 8 & 9 Οκτωβρίου

Με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων, διοργανώνεται ο 2οςΦιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με παράλληλους στόχους την προβολή του χορού και την ένταξη όλων στη συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.

Περισσότερα...

1ο Φεστιβάλ Εφήμερης ζωγραφικής στην Πλατεία Κοτζιά

Το 1ο Φεστιβάλ Εφήμερης ζωγραφικής, Κ.I.Μ.Ο.L.I.A. Τέχνη του δρόμου, έρχεται στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κοτζιά και είναι μια καλλιτεχνική δράση που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους, με σκοπό την ενθάρρυνση της παιδικής και εφηβικής δημιουργικής δραστηριότητας μέσω της σύγχρονης τέχνης και την γνωριμία των παιδιών με το έργο σύγχρονων καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων.

Περισσότερα...

Φεστιβάλ Μικρόπολις στις 21 έως 25 Σεπτεμβρίου

Το Φεστιβάλ «Μικρόπολις» έρχεται ξανά για να μεταμορφώσει την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων σε μια πόλη θαύμα για μικρούς ενεργούς πολίτες. Από 21 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2011, παιδιά 2 έως 13 ετών με τις οικογένειές τους πλημμυρίζουν τις συναρπαστικές Γειτονιές της Μικρόπολις 2011. Με ξεναγούς τη μικρή Πόλυ και το φίλο της, τον Κοσμά, βιώνουν μια μοναδική εμπειρία και απολαμβάνουν μια ημερήσια εκδρομή που μένει αξέχαστη!

Περισσότερα...

Ο Scooby Doo υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά στο Avenue

O Scooby Doo θα βρίσκεται από τις 5 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο Avenue για να υποδεχτεί μαζί με τα παιδιά τη νέα σχολική χρονιά, με διασκέδαση, περιπέτεια, παιχνίδια και δώρα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...