Εκδηλώσεις

Μουσική παράσταση «Το πάπλωμα με τα χρυσά κουδούνια»

Μια μουσική παράσταση για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας θα παρουσιάσει το Κέντρο Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης & Λόγου - Μαρίζα Κωχ στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις με τον Κεραυνό Μακ Κουίν

Ο Κεραυνός Μακ Κουίν έρχεται στην Ελλάδα με αφορμή τον ερχομό της νέας του ταινίας "Αυτοκίνητα 2" και θα συναντήσει τους μικρούς του φίλους σε πλήθος εκδηλώσεων! 

Περισσότερα...

Magic Show για παιδιά 6-12 ετών

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 12 θα πραγματοποιηθεί MAGIC SHOW για παιδιά 6-12 ετών. Τη διασκεδαστική μαγική παράσταση παρουσιάζει ο μάγος-ταχυδακτυλουργός Benjammin.

Διάρκεια: 60’

Είσοδος:  Για παιδιά: 6 ευρώ, για ενήλικες: 4 ευρώ 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολυχώρος Spring People, Αγαθάρχου 12, Ψυρρή (μετρό Μοναστηράκι), τηλ. 210 3252034, www.springpeople.gr

Παγκόσμια ημέρα για τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!

Το Σάββατο 25 Ιουνίου αφιερώνεται στα Στρουμφάκια και τον δημιουργό τους Peyoμε εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, με αφορμή τα 83 χρόνια από τη γέννηση του δημιουργού τους και την επικείμενη έξοδο της τρισδιάστατης ταινίας «Στρουμφάκια» στις κινηματογραφικές αίθουσες - στις 8 Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα.

Στόχος των διοργανωτών Columbia Pictures και η Sony Pictures Animation είναι να γίνει η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάθροιση ανθρώπων ντυμένων Στρουμφ και να σημειωθεί ρεκόρ Guinness!!!

Στην Ελλάδα, ο εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Στρατού στο Γουδή από τις 4 το απόγευμα με απίστευτο κέφι και happenings!

Τα αγαπημένα μπλε ανθρωπάκια με τα λευκά ρούχα που αγαπήθηκαν για δεκαετίες, αποτέλεσαν σύμβολα και διασκέδασαν ολόκληρες γενιές. Γι’ αυτό και η ανταπόκριση σε πολλές πόλεις του κόσμου είναι τεράστια.

Περισσότερα...

Disney Junior Interactive Park 1-11 Ιουνίου

Το διαδραστικό πάρκο Disney Junior θα μπορέσουν να επισκεφτούν μικροί και μεγάλοι από για το διάστημα 1 έως 11 Ιουνίου στο προαύλιο του Golden Hall καθημερινά από 13.00 έως 21.00 και Σάββατο 11.00 έως 19.00.

Παιχνίδι, δραστηριότητες και εκπλήξεις στο σπίτι του Mickey Mouse, στο σπίτι του Μαστοράκου, στη σκηνή του Τζέικ και των Πειρατών της Χώρας του Ποτέ και στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας!

Περισσότερα Άρθρα...