Εκδηλώσεις

Το Πάρτι του mamakid.gr !!!

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Πάρτι για τον 1 χρόνο του αγαπημένου σας mamakid.gr! Περίπου 250 παιδιά και γονείς πέρασαν ώρες διασκέδασης και χαράς μέσα στην όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα που ετοίμασαν οι συνεργάτες του mamakid.gr .

Περισσότερα...

Ανοιχτή μέρα Μουσικής για όλες τις ηλικίες στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Ανοιχτή μέρα Μουσικής για όλες τις ηλικίες διοργανώνει το Ωδείο Φίλιππος Νάκας στις 15/5 και 22/5, ως μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και επιμόρφωσης. Η ανοιχτή για όλους εκδήλωση περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, όπως δοκιμαστικά μαθήματα, σεμινάρια, ενημέρωση για όλα τα μουσικά όργανα, συναυλίες και συναντήσεις με καθηγητές μουσικής.

Επίσης, θα γίνουν δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για βρέφη από 10 μηνών και νήπια έως 6 ετών, ενώ όσοι παρευρεθούν μπορούν να κερδίσουν δωρεάν εγγραφές, δωρεάν μουσικά όργανα και υποτροφίες φοίτησης στα ωδεία.

Περισσότερα...

Διάλεξη-συναυλία κιθάρας για παιδιά στον ΙΑΝΟ

H Eύα Φάμπα παρουσιάζει ένα νέο ρεπερτόριο για την κιθάρα ειδικά γραμμένο για παιδιά, «Μουσική για κιθάρα, γραμμένη για παιδιά. Δημήτρης Φάμπας, Jorge Cardoso, Nikita Koshkin» το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 ώρα 12.30μμ στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24).  Επίσης, μια ομάδα μικρών και ταλαντούχων κιθαριστών παίζει έργα των συνθετών Δημήτρη Φάμπα, Jorge Cardoso, Nikita Koshkin και Εύας Φάμπα.

Το mamakid στην 4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου υποδέχεται και φέτος τους μικρούς αναγνώστες κάθε ηλικίας και τις οικογένειές τους από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου με πολλά βιβλία, εκδηλώσεις, δραστηριότητες και εκπλήξεις!

Το mamakid συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση ως εκθέτης, μαζί με το Θέατρο Νέων!

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να γνωριστούμε από κοντά, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Θα μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας μέσω των υπολογιστών και να δηλώσετε συμμετοχή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που διοργανώσαμε για εσάς με πολλά και πλούσια δώρα!

Περισσότερα...

«Ο Τρι το τριγωνάκι» στο «Ακαδήμεια»

Η τρυφερή ιστορία του βιβλίου "Ο Τρι το Τριγωνάκι" θα ζωντανέψει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", με αφήγηση του παραμυθιού και όμορφες μελωδίες!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...