Εκδηλώσεις

Smile Concert: μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο!

alt

Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ) μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν μια ξεχωριστή συναυλία και να ενισχύσουν παράλληλα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Περισσότερα...

Χριστούγεννα με το Disney Junior στο Golden Hall

Το Golden Hall γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με το Disney Junior και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στις 24 και 25 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Παρουσίαση του μουσικού παιχνιδοβιβλίου «Σίντο – Περιπέτεια στη Μουσικοχώρα»

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, ώρα 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του μουσικού παιχνιδοβιβλίου «Σίντο – Περιπέτεια στη Μουσικοχώρα» της Ειρήνης Τζούμα, των Εκδόσεων «Εν πλω» με τη Λήδα Βαρβαρούση εικονογράφο να ζωγραφηγείται το παραμύθι, εικαστικές δραστηριότητες και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού κλειστού χώρου για παιδιά 3-9 ετών.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με το Disney Junior στο Mediterranean Cosmos!

Το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θέρμη Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με το Disney Junior και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με πολλές εκπλήξεις και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από 13.30 έως τις 18.30.

Περισσότερα...

«Το Πάπλωμα Με Τα Χρυσά Κουδούνια» για 20 παραστάσεις

«Το Πάπλωμα Με Τα Χρυσά Κουδούνια» έρχεται από τις 6 Νοεμβρίου και για 20 παραστάσεις να γεμίσει τα κυριακάτικα απογεύματα των παιδιών με τους ονειροπόλους ήχους μιας αλλιώτικης μουσικής παράστασης στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...