Αρχική σελίδα Χριστούγεννα στο Σπίτι

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων για τις γιορτές

Για να χαρείτε τις γιορτές χωρίς... απρόοπτα, ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων όπως μας τις παρέχει το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος:

Περισσότερα...

Περάστε όμορφα οικογενειακά Χριστούγεννα!

Αυτά τα Χριστούγεννα, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, όπου δεν προλαβαίνουμε να δούμε αρκετά ούτε τους ανθρώπους που μένουν στο ίδιο σπίτι μαζί μας, το σύντροφο, τα παιδιά μας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις γιορτές για να έρθουμε όλοι πιο κοντά.

Περισσότερα...

Συνταγή για την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

Η κοπή της Βασιλόπιτας είναι από τα αγαπημένα έθιμα μικρών και μεγάλων. Σε ποιό κομμάτι θα βρίσκεται το φλουρί, μαζί και η τύχη για όλο το έτος; Για να απολαύσετε καλύτερα τη στιγμή, το  mamakid σας δίνει την παρακάτω συνταγή.

 

Περισσότερα...

Δαχτυλίδια πετσέτας με γκι για το γιορτινό τραπέζι

Το γιορτινό τραπέζι σας τα Χριστούγεννα μπορεί να έχει μια χαρούμενη νότα, φτιαγμένη με τα χεράκια σας! Δείτε πώς να φτιάξετε αυτά τα δαχτυλίδια πετσέτας με γκι για να κλέψετε τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας!

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

 

Περισσότερα...

Παραδοσιακό γεμιστό κοτόπουλο με κιμά και ρύζι

Φέτος τα Χριστούγεννα φτιάξτε ένα γεμιστό κοτόπουλο, που είναι ακόμη πιο νόστιμο από τη γαλοπούλα και δεν χρειάζεται ατελείωτες ώρες ψήσιμο! Η μικρασιατική αυτή συνταγή της γιαγιάς σας δίνει ένα νοστιμότατο και λαχταριστό γεύμα για τους καλεσμένους σας στο γιορτινό τραπέζι!

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - φτιάξτε τη δική σας σύνθεση!

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κυριολεκτικά μεταμορφώνει κάθε χρόνο τα σπίτια μας και τα κάνει ίσως πιο όμορφα από ποτέ… Κυριαρχεί φυσικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά σχεδόν σε κάθε γωνιά του σπιτιού (για να μην πούμε και στο μπαλκόνι!) υπάρχει μια χριστουγεννιάτικη πινελιά, όπως κεράκια και μπιμπελό με χιονανθρωπάκια, Άγιους Βασίληδες, κηροπήγια, γκι, στεφανάκια και ένα σωρό άλλα. Ξέρετε, όμως, ότι μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να φτιάξετε τις δικές σας συνθέσεις όπως ακριβώς σας αρέσει και να διακοσμήσετε το σπίτι με το γούστο και τη φαντασία σας; Δείτε πώς!

Περισσότερα...

Συμβουλές για την ασφάλεια των παιχνιδιών από την "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος"

Τα παιχνίδια προσφέρουν στα παιδιά μας αμέτρητη χαρά. Τα ίδια τα παιχνίδια, ωστόσο, μπορούν να αποτελέσουν αιτία σοβαρών ατυχημάτων, εάν δεν προσέχουμε όταν τα επιλέγουμε. Για την ασφάλεια των παιδιών και την πρόληψη των ατυχημάτων, δίνονται οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

 

Περισσότερα...

Σοκολατάκια με κορν φλέικς

Θέλετε να φτιάξετε πεντανόστιμα σοκολατάκια για κέρασμα πάρα πολύ εύκολα; Το μόνο που χρειάζεστε είναι  κορν φλέικς, λίγη κουβερτούρα και λίγα λεπτά!

 

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για παιχνίδι! Μέσα στη ζεστασιά του σπιτιού, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν να συμπληρώσουν αυτό το χριστουγεννιάτικο σταυρόλεξο!

 

Περισσότερα...

Χριστούγεννα με αγαπημένες ταινίες Disney

H Disney μας φέρνει τα Χριστούγεννα με αγαπημένες και τρυφερές ιστορίες των ηρώων της στις μικρές μας οθόνες! Από τις 15/11 μπορείτε να απολαύσετε σε DVD τρεις υπέροχους χριστουγεννιάτικους τίτλους για μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά!

 

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ

Σειρά: AΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ DISNEY

Είναι Χριστούγεννα λοιπόν αλλά ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι τσο άπληστος που δεν καταλαβαίνει ότι είναι εποχή για καλοσύνη και γενναιοδωρία… Έτσι, παίρνει μαθήματα από τα σοφά φαντάσματα (που δεν είναι άλλα από τον Γκούφι και τον Τζέμινι Κρίκετ) και ακολουθεί το παράδειγμα του υπαλλήλου του Μπομπ Κράτσιτ (δηλαδή του Μίκυ) αλλά και του ανιψιού του Φρεντ (Ντόναλτ) για να μάθει πώς να ανακαλύπτει το πνεύμα των γιορτών. Άλλη μια αγαπημένη συλλογή παραμυθιών που θα φέρει χαρά και ζεστασιά στην καρδιά όλων στο σπίτι σας.

Κυκλοφορεί μεταγλωττισμένο &  με υπότιτλους

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...