ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

"O Βασίλης κι ο Άι Βασίλης" της Ελένης Λιντζαροπούλου

altΥπάρχει στ’αλήθεια ο Άγιος Βασίλης; Η συγγραφέας, «κολληµένη στον τοίχο» ως εκπρόσωπος των µεγάλων από τον µικρό Βασίλη, τον απόλυτα απαιτητικό και αµφισβητία βαφτισιµιό της, και αναλογιζόµενη την «δύσκολη» στιγµή των απαντήσεων που πρέπει να δοθούν στις ερωτήσεις των παιδιών αποφάσισε να µιλήσει γι αυτό το πάντα επίκαιρο και «καυτό» θέµα.

Περισσότερα...

Mάικ ο Φασολάκης - "Τα Χριστούγεννα του Μάικ"

altΈρχονται  τα Χριστούγεννα και ο Μάικ ο Φασολάκης μαζί με την Αγάπη και το φίλο τους  το Γλάρο θέλουν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.  Πρώτα όμως θα πρέπει  να το διαλέξουν. 

Περισσότερα...

Ιδέες για να τυλίξετε όμορφα δώρα!

Στις γιορτές, η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι από τις πιο όμορφες στιγμές. Σίγουρα το ίδιο το δώρο έχει μεγάλη σημασία, όμως ένα όμορφο περιτύλιγμα πάντα κλέβει την παράσταση, ιδιαίτερα όταν το δώρο θα μείνει για μέρες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δείτε πώς να τυλίξετε με όμορφο και πρωτότυπο τρόπο τα δώρα σας και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους!

Περισσότερα...

"Χριστούγεννα Είναι…" από τις Εκδόσεις Άθως

Τι είναι τα Χριστούγεννα; Ανάμεσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, αυτή είναι μια ερώτηση που βγαίνει από το στόμα πολλών παιδιών. Πώς μπορεί να απαντήσει κανείς για το τότε, αλλά και για το σήμερα σε ένα μικρό παιδί και να του εμπνεύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης;

Περισσότερα...

Συμβουλές για την ασφάλεια των παιχνιδιών

Τα παιχνίδια προσφέρουν στα παιδιά μας αμέτρητη χαρά. Τα ίδια τα παιχνίδια, ωστόσο, μπορούν να αποτελέσουν αιτία σοβαρών ατυχημάτων, εάν δεν προσέχουμε όταν τα επιλέγουμε. Για την ασφάλεια των παιδιών και την πρόληψη των ατυχημάτων, δίνονται από το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...