Παιδιά και οικογένειες σχεδιάζουν εκθέματα στο Παιδικό Μουσείο

Στο Παιδικό Μουσείο, το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου και το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα παιδιά σχεδιάζουν τα νέα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου» για οικογένειες με παιδιά 7-12 χρόνων. 

Το Παιδικό Μουσείο ανοίγει τις συλλογές του και μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν ποιες συλλογές κρύβονται στα «κόκκινα» κουτιά, εμπνέονται από αυτές και προτείνουν ιδέες για νέα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου!

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώνονται στο χώρο των συλλογών, επεξεργάζονται αντικείμενα των συλλογών, τα τοποθετούν στη γραμμή του χρόνου και εξοικειώνονται με τη χρήση τους. Τέλος, κάθε οικογένεια σχεδιάζει ένα νέο έκθεμα του Παιδικού Μουσείου.

Οι ώρες διεξαγωγής είναι: 11.00 – 12.00 & 13.00 – 14.00. Το πρόγραμμα δεν έχει οικονομική συμμετοχή και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται την ίδια μέρα στην υποδοχή του Μουσείου. 

 

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, Κυδαθηναίων 14 Πλάκα, τηλ. 2103312995, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.hcm.gr

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 1 Οκτωβρίου 2011