Χριστουγεννιάτικη Eκστρατεία του mamakid για το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά»

Το mamakid στηρίζει ενεργά τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και οργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία υπέρ του Συλλόγου.

Το mamakid ευαισθητοποιείται σε ζητήματα που αφορούν γονείς και παιδιά, ώστε αποφάσισε σε συνεργασία με τον Σύλλογο να οργανώσει μία εκστρατεία συλλογής αγαθών για το διάστημα 5 έως 15 Δεκεμβρίου 2010, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα υποστηριζόμενα μέλη της «Αγκαλιάς».

«Η Αγκαλιά» στηρίζει τις μέλλουσες μητέρες, τις νέες μητέρες και τα μωράκια τους, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν δυσκολίες κοινωνικές, οικονομικές ή άλλες, που δυσχεραίνουν το έργο της μητέρας και εκείνη και το μωρό της χρειάζονται υποστήριξη. (Διαβάστε περισσότερα για τον Σύλλογο εδώ.)

 

Το κοινό του mamakid είναι κυρίως γονείς, αλλά και άνθρωποι που αγαπούν τα μωρά και τα παιδιά. Έτσι, είναι ευαισθητοποιημένο, γνωρίζει τις ανάγκες που συνεπάγεται η γέννηση μιας νέας ζωής και αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που ανακύπτουν όταν αυτές για κάποιους λόγους δεν μπορούν να καλυφτούν. Μαζί με μια ευχή για Καλά Χριστούγεννα, αποφασίσαμε λοιπόν, να συλλέξουμε και άλλα αναγκαία είδη για τα υποστηριζόμενα μέλη του Συλλόγου.

Σε συνεργασία με το προσωπικό του Συλλόγου, το mamakid αναλαμβάνει να οργανώσει, να προωθήσει την εκστρατεία στο κοινό του και να συλλέξει χρήσιμα αγαθά, τα οποία είναι κυρίως πάνες και γάλα και δευτερευόντως ρουχισμός και βρεφικά είδη, όπως καροτσάκια, καθισματάκια αυτοκινήτου κ.α.

Συγκεκριμένα, διαβάστε εδώ στο αρχείο .pdf τη λίστα αναγκαίων αγαθών τα οποία έχει αυτή την περίοδο ανάγκη ο Σύλλογος, κατά σειρά προτεραιότητας.

 

Παραλαβή αγαθών

Η παράδοση των αγαθών από τους δωρητές μπορεί να γίνει:

Α. Στα γραφεία του mamakid στην περιοχή Ζωγράφου, οδός Αγίου Γερασίμου 29

Πριν την προσέλευσή σας για την παράδοση των αγαθών, παρακαλούμε πολύ να τηλεφωνήσετε προηγουμένως στον αριθμό 6947829082 (κα Ορφανίδου) ή να επικοινωνήσετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   για να εξασφαλίσετε ότι κάποιος θα βρίσκεται εκεί να παραλάβει και να σημειώσει τα προσφερόμενα αγαθά.

Β. Στα γραφεία του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» στο Κέντρο της Αθήνας, Ηπείρου 28

Μπορείτε να παραδώσετε τα αγαθά που προσφέρετε απευθείας στα γραφεία του Συλλόγου, εάν προτιμάτε. Επίσης, θερμή παράκληση, να τηλεφωνήσετε νωρίτερα στον αριθμό 210 8828788 για να εξασφαλίσετε την παραλαβή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο mamakid δεν μπορούμε να δεχτούμε χρήματα ως προσφορά. Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε ένα χρηματικό ποσό στον Σύλλογο, μπορείτε να το παραδώσετε οι ίδιοι στα γραφεία του Συλλόγου ή να καταθέσετε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου:

ALPHA BANK

 358-002101-069744

ΕΜΠΟΡΙΚΗ

 45261794

ΕΘΝΙΚΗ

 065/296009-56

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 5044-016030-410

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τον Σύλλογο μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας εδώ ή στον ιστότοπο του Συλλόγου www.unborn.gr.

 

Ευχαριστούμε όλους σας και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα. 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 2 Δεκεμβρίου 2010