Μουσεία

«Αφηγούμαι χριστουγεννιάτικες ιστορίες με 1000 και 1 τρόπους στο Παιδικό Μουσείο»

altΤο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά δημοτικού (6-12 χρόνων) να λάβουν μέρος στα απογευματινά εορταστικά εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει τα απογεύματα του Δεκεμβρίου & του Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Ολοήμερο Πρωτοχρονιάτικο Εργαστήρι στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Tη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 & ώρες 8:30 – 16:30, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: “Υποδέχομαι το νέο χρόνο στο Παιδικό Μουσείο” για παιδιά από 6-12 χρόνων.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά προγράμματα Δεκεμβρίου στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

altΤο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει τον Δεκέμβριο μια έκθεση με τα έργα των παιδιών που έχουν πάρει μέρος στα εργαστήρια του Σαββατοκύριακου από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο. Η έκθεση θα έχει διάρκεια από τις 10 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 15 Ιανουαρίου 2012.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

altΤο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει μια σειρά δημιουργικών και εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά για την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Περισσότερα...

Xριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Μπενάκη

altTην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.00, το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Μουσείου Μπενάκη έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο παιχνίδι που θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν επιλεγμένα τμήματα των μόνιμων συλλογών του Κεντρικού Κτηρίου. Άξονας της εκδήλωσης είναι το παιδί και ο κόσμος του. Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στο Κεντρικό κτήριο του μουσείου με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...