Μουσεία

Εκπαιδευτικά προγράμματα Νοεμβρίου στο Παιδικό Μουσείο

Τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο προσκαλεί παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων και τις οικογένειές τους να ξεκινήσουν την ημέρα τους συμμετέχοντας στα πρωινά εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει και πραγματοποιούνται από τις 10:00 έως τις 11:00.

Περισσότερα...

Παιδιά και οικογένειες σχεδιάζουν εκθέματα στο Παιδικό Μουσείο

Στο Παιδικό Μουσείο, το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου και το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα παιδιά σχεδιάζουν τα νέα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου» για οικογένειες με παιδιά 7-12 χρόνων. 

Περισσότερα...

Οκτώβριος στο Μουσείο Συναισθημάτων

Η διαδραστική έκθεση «Ποιος είμαι εγώ;» και παραμυθένια εργαστήρια περιμένουν τα παιδιά και τους γονείς τους τον Οκτώβριο στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας.

Περισσότερα...

Νοέμβριος στο Μουσείο Συναισθημάτων

Η διαδραστική έκθεση «Ποιος είμαι εγώ;» και παραμυθένια εργαστήρια περιμένουν τα παιδιά και τους γονείς τους τον Νοέμβριο στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας.

Περισσότερα...

Έναρξη παιδικών προγραμμάτων στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα Παιδικά Προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης υποδέχονται τη νέα χρονιά με ένα διήμερο πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων στην πόλη. Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου 2011 γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν περίπατο με δυο ‘σταθμούς’.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...