Εκδηλώσεις

Τα παραμύθια της Σάσας Βούλγαρη το Νοέμβριο

Το πρόγραµµα αφήγησης ιστοριών με την παραµυθού Σάσα Βούλγαρη με γενικό τίτλο «Περνούν εικόνες απ’ τα µάτια µου…» επιφυλάσσει πολλά και διαφορετικά παραμύθια για τόπους απάτητους και τόπους βυθισμένους τις Κυριακές του Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. 

Περισσότερα...

Δωρεάν θεατρική παράσταση για παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στις Μικρές Ιστορίες

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:30 θα παρουσιαστεί δωρεάν η θεατρική παράσταση «Η χαρά της ζωής» σε παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στις Μικρές Ιστορίες.

Περισσότερα...

Πρεμιέρα για Παραστάσεις και Προγράμματα στη Στοά του Βιβλίου

Η Στοά του Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες της σε όλα τα παιδιά και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Εν Πλω θα προσφέρει σε παιδιά και γονείς πολλές εκπαιδευτικές, βιωματικές και πολιτιστικές προτάσεις. Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα γίνει πρεμιέρα όλων των παραστάσεων και των προγραμμάτων που θα παρουσιάζονται για όλη τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα...

«Σίντο - Περιπέτεια στη Μουσικοχώρα» - παρουσίαση μουσικού παιχνιδοβιβλίου

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 στη Στοά του Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τις Εκδόσεις Εν Πλω παρουσίαση του μουσικού παιχνιδοβιβλίου της Ειρήνης Τζούμα  «Σίντο - Περιπέτεια στη Μουσικοχώρα» με πλούσιο πρόγραμμα και μουσικές δραστηριότητες για παιδιά.

Περισσότερα...

«Περνούν εικόνες απ’ τα μάτια μου…» - παραμύθια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ζωντανεύουν τα παραμύθια; Θα το ανακαλύψετε στο νέο πρόγραμμα με την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, με αφήγηση και τραγούδι κάθε Κυριακή από τις 16 Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...