Εκδηλώσεις

Ο μαγευτικός κόσμος των Νinja της LEGO ζωντανεύει στο Mediterranean Cosmos

Στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LΕGO “Ninjago” στο Mediterranean Cosmos, ενώ τεχνικοί της LEGO θα βρίσκονται εκεί για να καθοδηγούν τα παιδιά να χτίσουν μια εντυπωσιακή κατασκευή του χαρακτήρα Ninjago “Kai” που ξεπερνά τα 2 μέτρα ύψος!

Περισσότερα...

Βραδιές αφήγησης με τη Σάσα Βούλγαρη

Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη εμπνέεται από την υπέροχη αυλή του θεάτρου Ακαδήμεια και αφηγείται τις ιστορίες της για μικρούς και μεγάλους τις βραδιές 9-11 Σεπτεμβρίου, αντλώντας  από το μεγάλο της ρεπερτόριο που ξεπερνά τα 350 παραμύθια!

Περισσότερα...

2η Παιδιαδρομή στις 2-5 Σεπτεμβρίου

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 2 έως 5 Σεπτεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί το φεστιβάλ «Παιδιαδρομή» με αντικείμενο το παιδί και την αγωγή του. Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση, η οποία απευθύνεται σε γονείς, μαθητές, καθώς και σε όσους εμπλέκονται με την ανάπτυξη του παιδιού από τη νηπιακή έως και την εφηβική ηλικία, με τη χορηγία επικοινωνίας του mamakid.gr.

Περισσότερα...

Συναυλία στη Σαλαμίνα για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Συναυλία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνουν ο Δήμος, ο Εμπορικός Σύλλογος και τοπική εφημερίδα της Σαλαμίνας στις 8 Αύγουστου 2011 στις 9 το βράδυ στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού.

Περισσότερα...

Συναυλία για Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011 και ώρα 9.30μμ στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία στην οποία θα ενώσουν τις φωνές τους 16 καλλιτέχνες με σκοπό να ενισχύσουν το έργο που επιτελεί η οργάνωση.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...