Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

cinema
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: cinema

cinema 07/03/2011 07:10 #100

Καλημερα και καλη Σαρακοστη! Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τον κινηματογραφο. Απο ποια ηλικια μπορει ενα παιδι να παρακολουθησει μια ταινια στη μεγαλη οθονη; Η κορη μου ειναι 3,5 χρονων - θα μπορεσει να παρακολουθησει μια διωρη ταινια; Ευχαριστω

Απ: cinema 08/03/2011 20:41 #101

Καλή σαρακοστή και σε σένα! Καλή ερώτηση, είχα κι εγώ την απορία πάντα... Το δοκιμάσαμε όταν ήταν 4,5, έβλεπε dvd σπίτι και είπαμε ότι πάμε να δούμε ένα dvd σε μεγάλη οθόνη. Και φυσικά ήμασταν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, δηλαδή να πληρώσουμε τσάμπα... Καλά πήγε όμως!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΧρυσαΖ

Απ: cinema 09/03/2011 00:54 #102

Εγώ τον πρώτο τον πήγα κοντά στα τριάμιση. Είχαμε πάει και θέατρο και του άρεσε. Αλλά κοίτα, πήγα και δεν ήξερα τι θα γίνει, δηλαδή ήμουν προετοιμασμένη και ότι μπορεί να φοβόταν λίγο και ότι ίσως φεύγαμε στη μέση. Ήθελα απλά να το δοκιμάσω, μου είχε φανεί έτοιμος. Τελικά πήγε καλά. Αν και κουνιότανε συνέχεια, έκατσε και τελικά του άρεσε πάρα πολύ. Και σπίτι που είναι αν δούνε dvd κάθονται 2 ώρες ακίνητα!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΧρυσαΖ

Απ: cinema 09/03/2011 13:46 #103

  • kaliroi
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καλημέρα σας κι από μένα! Κι εγώ νομίζω ότι κοντά στα 4 είναι μια καλή ηλικία αλλά ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να φύγεις. Δηλαδή καλύτερα να μην κανονίσεις με φίλους κτλ την πρώτη φορά. Αλλά πρέπει να διαλεξεις καλά την ταινία. Νομίζω ότι πολλές ταινίες που τις λένε παιδικές, έχουν σκηνές που σε μια τεράστια οθόνη μπορεί να φοβίσουν τα παιδιά. Δεν φοβούνται το ίδιο στη μικρή τηλεόραση. Στον κινηματογράφο ο δυνατός ήχος και η εικόνα μπορεί να τα τρομάξει πιο πολύ. Γι αυτό καλύτερα να πας σε κάτι σχετικά ήπιο...

Και συμφωνώ κι εγώ ότι το θέατρο είναι μια καλή "πρόβα" γιατί είναι πιο κοντά στα παιδιά και λιγότερο τρομακτικό! Ελπίζω να βοήθησα!

Απ: cinema 09/03/2011 20:20 #104

Ευτυχως με το θεατρο εχει πολυ καλη σχεση -με την τηλεοραση αντιθετως τα πραγματα ειναι μετρια. Λεω να το επιχειρησω, καθως προβαλλεται μια ταινια που πιστευω πως θα της αρεσει. Θα ακολουθησω τις συμβουλες σας, δηλαδη θα ειμαι ετοιμη να φυγω, αν κατι δεν παει καλα! Ευχαριστω πολυ!

Απ: cinema 28/03/2011 11:15 #321

Πηγαμε στον κινηματογραφο και όλα πηγαν περιφημα. Ειχαμε θεσεις διπλα σε διαδρομο, για να μπορουμε να φυγουμε ανα πασα ωρα και στιγμη, αλλα ευτυχως δε χρειαστηκε. Δε φοβηθηκε ουτε το δυνατο ηχο ουτε τη μεγαλη οθονη. Την ειχα προετοιμασει βεβαια για το πώς θα είναι στον κινηματογραφο. Μονο λιγο μετα την πρωτη ωρα αρχισε να κουνιεται στην καρεκλα της, σηκωθηκε λιγο και ξανακαθισε. Την ταινια τη χαρηκε πολύ, συγκινηθηκε κιολας. Το μονο αρνητικο ηταν ότι η ταινια βασιζοταν σε ένα πολύ γνωστο παραμυθι, αλλα όπως ηταν φυσικο το παρουσιαζε από διαφορετικη σκοπια, γεγονος που ξενισε την κορη μου, που ολο με ρωτουσε: Μα ποτε μαμα θα γινει αυτό, ποτε θα γινει εκεινο; Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! (Μαθαμε και τη ελληνικη λεξη: κινηματογραφος!)
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.17 δευτερόλεπτα