Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Πρόβλημα με το μπάνιο
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Πρόβλημα με το μπάνιο

Πρόβλημα με το μπάνιο 11/03/2011 14:37 #107

Γεια σας! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Ο γιος μου που είναι σχεδόν 3 χρονών εκεί που δεν είχε κανένα πρόβλημα, τώρα δεν θέλει καθόλου να πέφτει νερό στο κεφάλι του στο μπάνιο. Τσιρίζει και φωνάζει όταν προσπαθώ να τον λούσω. Εγώ προβληματίζομαι γιατί μέχρι τώρα δεν είχε κανένα πρόβλημα και ανησυχώ κιόλας τι θα γίνει και το καλοκαίρι με τη θάλασσα αν συνεχίσει αυτό. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πρόβλημα και ταλαιπωρούμαι πολύ στο λούσιμο κι εκείνος εκνευρίζεται πάρα πολύ... Καμιά ιδέα;;

Ευχαριστώωωω

Απ: Πρόβλημα με το μπάνιο 16/03/2011 00:26 #141

  • rania
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Το είχα κι εγώ αυτό με την κόρη μου... περίπου στον ενάμιση χρόνο άρχισε να τσιρίζει όταν την έβαζα για μπάνιο, ενώ μέχρι τότε της άρεσε!!!! Δεν της άρεσε που της έβγαζα τα ρούχα και μάλλον δεν της άρεσε που κρύωνε. Τελικά, ζέσταινα το μπάνιο δηλαδή το έκανα τεκέ, έμπαινα με το κοντομάνικο, χειμώνα καλοκαίρι, και παίρναμε μαζί την κούκλα της που τη λούζαμε κι αυτή. Και εγώ έλουζα τη μικρή κι εκείνη την κούκλα και τελείωνε η υπόθεση!
Και σκέψου ότι τα κορίτσια είναι πιο ζόρικα γιατί έχουν και τα μακριά μαλλιά.....
Δοκίμασε να πάρεις ένα παιχνίδι μαζί, ας πούμε ένα αυτοκινητάκι και να ζεστάνεις καλά το μπάνιο....
Good luck!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": louloudaki

Απ: Πρόβλημα με το μπάνιο 16/03/2011 10:00 #142

Κι εγώ έχω ένα θεματάκι με τη μικρή μου όταν κάνουμε μπάνιο, αλλά η λύση νομίζω είναι τα παιχνίδια. Εμείς παίρνουμε μαζί μας τα παπάκια μας και όταν έρχεται η ώρα να ξεβγάλω τα μαλλιά της της λέω να κοιτάει ψηλά ψηλά. Άλλοτε πιάνει άλλοτε όχι, πάντως δεν είναι το ίδιο το μπάνιο σπίτι με τη θάλασσα, οπότε μην ανησυχείς. Η δικιά μου πέρσυ τσίριζε σπίτι αλλά στη θάλασσα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε. Δοκίμασε επίσης να του αλλάξεις σαμπουάν, μήπως αυτό που χρησιμοποιείς τώρα τον ενοχλεί.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": louloudaki

Απ: Πρόβλημα με το μπάνιο 16/03/2011 13:39 #147

Κι εγω ειχα θεμα με το λουσιμο - γινοταν χαμος. Ρωτησε την τι την ενοχλει. Μπορει να μην ειναι το λουσιμο. αλλα το μετα, π.χ. το χτενισμα. Εγω ρωτησα τη δικη μου κορη και μου ειπε οτι την τσουζει το νερο που πεφτει στα ματια της. Πηρα ενα κυπελλακι που κυκλοφορει στο εμποριο για να της ξεβγαζω τα μαλλια κι εχει βοηθησει πολυ τους γνωστους μου. Δυστυχως εμας δε μας βοηθησε. οταν ηταν ηρεμη παιζαμε κομμωτηριο και οτι της λουζω τα μαλλια και πρεπει να κανει πισω το κεφαλι. Μας βοηθησε λιγο, αλλα το προβλημα αρχισε στην ουσια να λυνεται μονο του σταδιακα. Τωρα δεν εχει θεματα με το μπανιο, αλλα πολλες φορες εχει μαζι της μια πετσετουλα χειρος για να σκουπιζει τα ματια της. Συχνα μαλιστα την κραταει ως ασπιδα μπροστα στα ματια της οσο εγω της ριχνω το νερο., Στη θαλασσα δεν ειχε θεματα - βεβαια οποτε εμπαινε νερο στα ματια εβγαινε εξω και τα σκουπιζε χωρις φωνες..
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": louloudaki

Απ: Πρόβλημα με το μπάνιο 16/03/2011 19:53 #151

Ευχαριστώ όλες!!! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου να αλλάξω σαμπουάν....
Θα του προτείνω και την πετσετούλα!! Ευχαριστώ!!!!

Απ: Πρόβλημα με το μπάνιο 17/03/2011 14:57 #158

Κι εγώ συμφωνώ ότι μπορεί με τη θάλασσα να είναι τελείως διαφορετικά!!! Άσε που αυτά αλλάζουν γνώμη κάθε δυο βδομάδες!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": louloudaki
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.17 δευτερόλεπτα