Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!!

Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!! 26/03/2011 17:54 #296

Παιδιά, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πράγμα, μόλις έλεγα στον κόσμο ότι είμαι έγκυος (τώρα είμαι στον 5ο μήνα) εκτός από τα συγχαρητήρια, είχαν αρχίσει όλοι να με τρομοκρατούν!!! Σας έτυχε κι εσάς αυτό; Ή έτυχε σε μένα;!!!
Λοιπόν, μαθαίνει η πάνω γειτόνισα ότι είμαι έγκυος, και μου λεέι "Α, να προσέχεις, εγώ έχασα τα δόντια μου στην εγκυμοσύνη, είχα έλλειψη ασβεστίου". Λίγες μέρες μετά, το μαθαίνει η κάτω γειτόνισα, μου λέει αυτή "α, ξέρεις, η ανιψιά μου της ανέβηκε το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη, να προσέχεις", το μαθαίνει η θεία μου, αρχίζει, "α, εμένα μου είχε πειράξει τον θυρεοδειδή η εγκυμοσύνη, θέλει προσοχή!". Μιλάμε, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Στην αρχή πράγματι είχα τρομοκρατηθεί!! Μετά ηρέμησα λίγο, αλλά τι είναι κι αυτό... Μόνο σε μένα έτυχε;;;;;;;;;;

Απ: Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!! 26/03/2011 22:06 #301

  • Anna
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Κωστούλα, εμένα δεν με τρομοκρατούσαν, αλλά άρχιζαν όλοι να δίνουν εντολές, όπως "τώρα δεν θα μιλάς στο κινητό", "μην τρως ψάρια λιπαρά", "να κοιτάξεις μην παχύνεις". Μέχρι και για τη δουλειά μου είχανε άποψη, συγγενείς, πεθερά κτλ κτλ, ότι πρέπει να σταματήσω και διάφορες άλλες σαχλαμάρες... Όλοι έχουν άποψη στην Ελλάδα, είτε είσαι άρρωστος, είτε έγκυος!!!! Τι να λέμε!!! Βέβαια, δεν άκουγα κανέναν, μπαινάκης-βγαινάκης. Και στη δουλειά μου πήγαινα μέχρι τον 10ο μήνα. Μην ακούς κανέναν γιατί θα τρελλαθείς!!!!!

Απ: Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!! 30/03/2011 14:19 #382

  • neamama
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Συμφωνώ, μαζί με τα καλά, ακούς και πολλά παράξενα... και είσαι και σε περίεργη φάση με ορμόνες, άγχος κτλ κτλ όταν είναι το πρώτο παιδί.... Εμείς το είπαμε μετά τον 3ο μήνα έτσι κι αλλιώς... Θέλει λίγη προσπάθεια να μείνεις ανεπηρέαστη και να εμπιστεύεσαι και να ακούς μόνο το γυναικολόγο σου, εφόσον του έχεις εμπιστοσύνη, και μόνο αυτόν!

Απ: Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!! 03/04/2011 11:39 #441

Καταλαβαίνω κορίτσια, όλες πάνω κάτω τα ίδια ακούσαμε!!! Αλλά νομίζω ότι καλύτερα να μη δίνουμε σημασία. Η εγκυμοσύνη είναι μια μεταβατική φάση και νομίζω ότι είναι πολύ προσωπικό ζήτημα που ψάχνεται και η μαμά και ο σύντροφός της... και όσο λιγότερο παρεμβαίνουν οι άλλοι, τόσο καλύτερα.....

Απ: Όταν είπα ότι είμαι έγκυος!!! 04/04/2011 12:53 #451

Σωστά είναι όσα λέτε, δυστυχώς.... ενώ η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που πρέπει η μέλλουσα μανούλα να αρχίσει να δένεται με το μωρό της και να καταλαβαίνει σιγά σιγά τι θα συμβεί, οι γύρω δυστυχώς δεν βοηθούν πάντα προς αυτή την κατεύθυνση! Αρχίσουν τα διάφορα τρομακτικά, τα γιατροσόφια κτλ κτλ και σίγουρα δεν βοηθούν την κατάσταση... Κι εγώ είχα πολλή εμπιστοσύνη στη γυναικολόγο μου όπως και η νέα μαμά.. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δε μπορείς να βασιστείς σε όλους, πρέπει να ακούς έναν, εκείνον που ξέρει. Γενικά, καλό είναι να αποσυρθεί η έγκυος μανούλα από όλους εκείνους που την μπερδεύουν και δεν την αφήνουν να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και να ετοιμαστεί... αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη... Και φυσικά να το περνάει κυρίως με τον σύντροφό της..
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.21 δευτερόλεπτα