Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Μακιγιάζ για μικρά κορίτσια!!! (μου ζητάει!!!)
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Μακιγιάζ για μικρά κορίτσια!!! (μου ζητάει!!!)

Μακιγιάζ για μικρά κορίτσια!!! (μου ζητάει!!!) 12/04/2011 10:11 #528

Βρε μαμάδες, να σας ρωτήσω κάτι;;; Η μεγάλη μου που πέρασε τα 5, ζητάει για δώρα τώρα το Πάσχα κάτι καλλυντικά για παιδιά!!! Μακιγιάζ εννοώ!!!! Δεν σας φαίνεται πια υπερβολικό;;; Καλά, δεν είπα να γίνουν αγοροκόριτσα ντε και καλά, αλλά αυτή η βιασύνη να είναι μικρομέγαλα, δεν είναι λίγο πρόβλημα;;; Έχετε κι εσείς παρόμοια θέματα με κόρες;;; Και τι να τους πεις, όχι; Τα βλέπουν πια στο σχολείο, στην τηλεόραση... Αλλά με ενοχλεί να τη βλέπω να γίνεται μικρογραφία έφηβης από τώρα... τι θα γίνει αργότερα;;!!!!

Απ: Μακιγιάζ για μικρά κορίτσια!!! (μου ζητάει!!!) 12/04/2011 21:15 #535

Αχαχαχα!!! Καλα εμενα μου ζηταει καλλυντικα από τωρα που είναι 3,5, οποτε εσεις μια χαρα ειστε! Δυο μερες τωρα μαλιστα μου ζηταει και κομμωτηριο!! Να της κλεισω, λεει, ραντεβου να της κανουν ωραια τα μαλλια της (ή μαλλον την αφανα που εχει στο κεφαλι της και αποκαλουμε μαλλι) και να τη βαψουν!! Ελεος..!! χα,χα,χα.. Ασε δε πως κανει με τα ρουχα!! Εχει αποψη για όλα.. τι ταιριαζει με τι και τι όχι.. εχει αποψη και για τα δικα μου ρουχα! Ευτυχως η γκαρνταρομπα μου δεν την ενθουσιαζει (ουτε εμενα..). Η χαρα της είναι στο σπίτι των γονιων μου οπου δοκιμαζει όλα τα ρουχα και τα παππουτσια της αδερφης μου!! Μικρογραφια εφηβης, όπως το λες. Δεν ξερω ουτε κι εγω πώς να το χειριστω!! Είναι όμως πραγματι προβλημα ή αναζητουν τον εαυτο τους και είναι στη φαση οπου ταυτιζονται με το ιδιο φυλο; Κι εγω όταν ημουν μικρη ηθελα να φοραω τα τακουνια της μαμας μου, να βαζω κοσμηματα και να κανω ότι βαφομαι. Είναι κακο να το κανουν οι κορες μας ή φυσιολογικο για την ηλικια τους; ποτε αυτή η συμπεριφορα μπορει να γινει ανησυχητικη; Καμια ιδεα από τις άλλες μανουλες;

Απ: Μακιγιάζ για μικρά κορίτσια!!! (μου ζητάει!!!) 13/04/2011 19:22 #539

Πωπω!! Τι λέτε βρε παιδιά;;;!! Αυτός είναι ο κόσμος των κοριτσιών;!! Τι μαθαίνουμε κι εμείς οι αγορομάνες εδώ στο φόρουμ!!! Χαχαχαχαχα!!!! ΄Άκου μακιγιάζ!!! Τα βλέπω και στην τηλεόραση σε διαφημίσεις και τραβάω τα μαλλιά μου!!! Χαχαχα!!! Εμείς, άντε είχαμε τη Μπαρμπι με ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά μας, το πολύ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Τουλάχιστον τα αγόρια (αν θυμάμαι και από τους συμμαθητές μου κάαααποτε) περνάγανε πολλά χρόνια μέχρι να ασχοληθούν με κάτι άλλο εκτός από τη μπάλα!! Στον κόσμο τους με αυτά δηλαδή! Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε βιντεοπαιχνίδια εμείς (που θα το αποφύγω σαν το διάολο!!! χαχαχα) και ποιός ξέρει τι άλλα... Μάνα κουράγιο!!!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.20 δευτερόλεπτα