Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Μετακόμιση με μωρό 5 μηνών...
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Μετακόμιση με μωρό 5 μηνών...

Μετακόμιση με μωρό 5 μηνών... 12/04/2011 10:15 #529

Γεια σας, είμαι μαμά ενός κοριτσιού 5 μηνών και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με ανησυχεί... Εμείς θα μετακομίσουμε σε λίγες μέρες γιατί στο σπίτι που είμαστε τώρα δεν υπάρχει άλλο δωμάτιο για παιδικό κι έτσι έχουμε την κούνια στο δικό μας... Έχω ανησυχία πώς θα αντιδράσει το μωρό με αυτή την αλλαγή, νομίζω ότι καταλαβαίνουν μια χαρά και έχω λίγη έννοια πώς θα της φανεί το νέο σπίτι, αν θα έχουμε κλάμματα κτλ, αν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί κτλ κτλ....

Είχατε παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ πολύ!

Απ: Μετακόμιση με μωρό 5 μηνών... 14/04/2011 13:53 #547

Γεια σου Annamaria. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Όντως τα παιδιά καταλαβαίνουν, όσο μωρά κι αν είναι... Βασικά, αυτό που σκέφτηκα είναι ότι αν και θα έχει εκεί το δωμάτιό της όπως λες, καλύτερα τον πρώτο καιρό να συνεχίσεις να την έχεις στο δικό σας δωμάτιο, για να είναι οι αλλαγές όσο το δυνατόν πιο λίγες.. Και όταν σιγά σιγά γνωρίσει το δωμάτιό της την ημέρα παίζοντας, την πας κι εκεί... Αν έχει τα βασικά, τη μαμά, τον μπαμπά και τα παιχνίδια της, σίγουρα θα είναι ΟΚ καλή επιτυχία!!

Απ: Μετακόμιση με μωρό 5 μηνών... 15/04/2011 11:58 #549

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα! σε οποιασδήποτε ηλικία! Απλά κάποια προσαρμόζονται πιο εύκολα, κάποια λιγότερο εύκολα. Γενικα πώς τα πάει με τις αλλαγές? Σε επισκέψεις σε άλλα σπίτια? Γκρινιάζει? Η Κορίνα έχει δίκιο. Είναι πολύ καλή ιδέα να την κρατήσεις για λίγο ακόμη στο δωμάτιό σας. Πάντως όσο πιο μικρά τους κάνεις τέτοιες αλλαγές τόσο πιο εύκολα είναι! Είναι σίγουρα αντιμετωπίσιμο! Καλή δύναμη!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.11 δευτερόλεπτα