Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Το βαφτιστήρι μου
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Το βαφτιστήρι μου

Το βαφτιστήρι μου 14/04/2011 12:05 #544

  • angel
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Γεια σας κορίτσια,

εκτός από μαμάδες πολλές από εμάς είμαστε και νονές!!! Εγώ έχω ένα μικρό θεματάκι... καθότι το βαφτιστηράκι μου μεγάλωσε πια μιας και γίνεται επισήμως 14 ετών σε λίγες μέρες.
Κάθε φορά που τη ρωτάω τί θέλει η απάντηση είναι σχεδόν πάντα η ίδια... all star παππούτσια όπως και φέτος γιατί της λείπει ένα χρώμα από τη συλλογή της!!!! Οκ θα της τα πάρω... αλλά θέλω και κάτι ιδιαίτερο. Εχει και τα γεννέθλια της που πέφτουν μέσα στο Πάσχα και προβληματίζομαι γιατί έχω βαρεθεί να της ψωνίζω ρούχα (που δεν μπορώ να υπολογίσω και το μέγεθος καθότι ολόκληρη γυναίκα πια... μου ρίχνει και ένα κεφάλι).
Τί άλλο θα μπορούσα να της πάρω? Τα Χριστούγεννα της είχε πάρει και κάτι ωραία σκουλαρίκια...
Μια άλλη φορά ένα δαχτυλίδι με τον μικρό πρίγκηππα.
Καμιά ιδέα? Εχω κολλήσει...

Απ: Το βαφτιστήρι μου 14/04/2011 13:38 #545

Να το χαίρεσαι το βαφτιστήρι σου, που όπως λες είναι ολόκληρη γυναίκα!! Καταρχήν καλά τα λες, δεν είμαστε μόνο μαμάδες!!!! Είμαστε και άλλα πράγματα!!! Χιχιχιχι!!

Όπως έγραψα σε άλλο θέμα, οι μικρές μου ζητάνε μακιγιάζ από τώρα, αλλά μάλλον στα 14 είναι λιγότερο σοκαριστικό!! Άσε που βλέπω τα 14χρονα που βάφουνε κανονικά το μαλλί και το μάτι και πάνε σχολείο!!!

Θα σου έλεγα κι εγώ για ένα κόσμημα νεανικό, που υπάρχουν πολύ ωραία, αλλά είπες ότι της πήρες... αν και νομίζω ότι τους αρέσει, δεν ξέρω και το στυλ της... Αν της αρέσουν βέβαια, άλλο ένα δεν είναι κακή ιδέα! Ή γιατί δεν πάτε μαζί να πάρετε ρούχο ή να της πάρεις κάτι π.χ. όπως τα attrativo που είναι για κοπελίτσες και ιν;!!! Χμ, κάτι ιδιαίτερο για την ηλικία μπορεί να είναι ακόμα και να της κάνεις δώρο μια συναυλία π.χ.!!!Δεν ξέρω αν ακούγεται ακραίο! Ή ένα θέατρο να πάτε μαζί; Ή μπορείς να της πάρεις μια λαμπάδα και να προσαρμόσεις εκεί το κόσμημα, να είναι πιο πρωτότυπο..
Δεν ξέρω, η αίσθηση που έχω για αυτή την ηλικία, για τα κορίτσια που υποθέτω θέλουν να ξεπεταχτούν και να νιώσουν μεγάλες κτλ, είναι ότι θα της άρεσε πολύ να πάει με τη νονά στα μαγαζιά και μετά για ένα καφέ!
Δίνω απλά ιδέες....
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": angel

Απ: Το βαφτιστήρι μου 14/04/2011 13:48 #546

  • angel
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Ναι γενικότερα το στυλ της είναι του κοσμήματος και του βαψίματος... εδώ κάνει μανικιουρ πεντικιουρ και στις φίλες της μαμάς της... το΄χει δεν το συζητώ... σε αντίθεση με εμένα που δεν είμαι καθόλου όλου αυτού του ρετουσαρίσματος

Μου άρεσε πολύ η ιδέα του να πάμε μαζί για ψώνια και για βόλτα!!!!! Αυτο θα της προτείνω... Θα της πάρω εγώ λαμπάδα και παππούτσια για το Πάσχα και κάτι ακόμα και για τα γεννέθλια θα την βγάλω έξω!

Θενξ κορινάκι!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.13 δευτερόλεπτα