Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ 02/03/2011 12:22 #98

  • MARMAN
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΜΕΝΩ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 8 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απ: ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ 03/03/2011 10:13 #99

  • sot
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Γεια σας και καλό μήνα! Σε πρώτη φάση εγώ δεν ξέρω κάποιον συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή... Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε για προγράμματα που κάνει ο Δήμος, είναι πολύ πιθανό να γίνεται κάτι τέτοιο στον Δήμο σας και μάλιστα με μικρό κόστος.
Επίσης, μπορείτε να ψάξετε και για κάτι πιο εναλλακτικό, δηλαδή π.χ. θεατρικό παιχνίδι ή δημιουργική κίνηση, που πιθανότατα θα βοηθήσει επίσης τη διάσπαση.
Γενικά, βρείτε κάποιο τμήμα που στόχο δεν έχει τόσο να μάθουν τα παιδιά μουσική κτλ, δηλαδή να μην υπάρχουν απαιτήσεις για την απόδοσή τους, αφού έτσι θα στρεσαριστεί το παιδί περισσότερο. Μιλήστε με τους δασκάλους του κάθε τμήματος και εξασφαλίστε ότι το πρόγραμμα έχει στόχο τα παιδιά να εκφραστούν και όχι απαραίτητα να φτάσουν σε κάποιο επίπεδο γνώσης ή επιδεξιότητας.
Το πιο κοντινό που γνωρίζω και μπορώ να σας προτείνω να δοκιμάσετε είναι στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", στην Ακαδημεία Πλάτωνος και γνωρίζω τι προγράμματα γίνονται εκεί επειδή το mamakid.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και έχω κι εγώ προσωπικά συνεργασία. Συγκεκριμένα, θα το βρείτε τις επόμενες ημέρες και στο site, γίνεται εκεί το εξής:

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, Ώρα 5:00 – 7:00μ.μ.
Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης για παιδιά 3-6 & 7-12 ετών


Έχει κόστος 10 ευρώ και το προτείνω με τη λογική ότι μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση και ταυτόχρονα να διοχετεύσει την ενέργεια σε κίνηση, που συνήθως έχουν τα παιδιά με διάσπαση.

Παρόλα αυτά, ξεκινήστε με τον Δήμο σας , αλλά και τους κοντινούς δήμους.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!

Απ: ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ 21/03/2011 11:27 #204

Μαθήματα για θεατρική και μουσικοκινητική αγωγή γίνονται στο θεατρικό εργαστήρι - Περίπατος στην Ηλιούπολη. Μάλλον είναι λίγο μακριά για εσάς ...

Απ: ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ 22/03/2011 10:22 #217

Απ' ότι ξερω προγραμματα μουσικοκινητικης εχουν τα περισσοτερα ωδεια..
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.15 δευτερόλεπτα