Αρχική σελίδα Το προφίλ του mamakid.gr

Το προφίλ του mamakid

Το mamakid είναι ένας ιστότοπος που αγαπά τα παιδιά και τους γονείς. Δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει πληροφορίες, απόψεις και προτάσεις για θέματα που αφορούν κυρίως στα παιδιά και τους γονείς και απευθύνεται στα παιδιά, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τις γιαγιάδες, τους παππούδες, τις θείες, τους θείους, τις νονές, τους νονούς και… για να μην τα πολυλογούμε, σε όλους εκείνους που αγαπούν τα παιδιά και θέλουν να τα γνωρίσουν καλύτερα και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί τους. 

Τα θέματά μας έχουν στόχο να καλύψουν όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν τους γονείς σχετικά με τα παιδιά τους στη σύγχρονη εποχή, όπως ψυχολογία, ανάπτυξη, υγεία και διατροφή του παιδιού. Αυτό που επιθυμούμε είναι να σας δώσουμε στοιχεία και πληροφορίες για όσα θέλετε να μάθετε, αλλά και να σας προσφέρουμε ερεθίσματα και τρόπους για να έρθετε ακόμη πιο κοντά στα παιδιά, για να διασκεδάσετε κι εσείς παρέα μαζί τους στον κοινό χρόνο σας. Γι' αυτό στο mamakid θα βρείτε πολλά παιχνίδια και κατασκευές που μπορείτε να δοκιμάσετε μαζί με τα παιδιά σας και να συμμετέχετε κι εσείς οι ίδιοι.

Το περιεχόμενο του mamakid αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από πρωτότυπο υλικό και προκύπτει αφού συνδυάσουμε έρευνα, επιστημονική γνώση, ενημέρωση, έμπνευση, φαντασία και μεράκι. Και φυσικά είναι σκεπασμένο με αγάπη για το παιδί και όσους ζουν γύρω του. Ένα μικρότερο μέρος του προέρχεται από ήδη υπάρχουσα αρθρογραφία σημαντικών συνεργατών και ειδικών στο κάθε αντικείμενο, που ευγενικά έχει παραχωρηθεί στον ιστότοπό μας. Φροντίζοντας πάντοτε για το καλύτερο ως προς την ποιότητα του περιεχομένου μας, ελπίζουμε να βρείτε στις ιστοσελίδες του πράγματα χρήσιμα, όμορφα και διασκεδαστικά, που θα κάνουν τη ζωή σας ανθρώπινα καλύτερη και τον χρόνο σας μαζί με τα παιδιά πιο γεμάτο σε συναισθήματα, ουσία και επικοινωνία.

Το mamakid αναπτύσσεται συνεχώς και καλύπτει όλο και περισσότερα θέματα, που μπορεί να αφορούν τη σύγχρονη οικογένεια. Επίσης, το mamakid προσφέρει χρήσιμα δώρα μέσα από τους διαγωνισμούς του, ευκαιρίες για επικοινωνία, μέσα από το forum του και την κοινωνική δικτύωση και επίσης επιδιώκει να δημιουργεί ευκαιρίες για να έρχεται απευθείας σε επαφή με το κοινό του, με διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις.

Το mamakid είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο κοινωνικά και με όσα μέσα διαθέτει, συνεργάζεται και στηρίζει επικοινωνιακά, και όχι μόνο, φορείς και οργανώσεις για το παιδί και την οικογένεια. Η λίστα των υποστηριζόμενων φορέων αυξάνει συνεχώς και το mamakid ελπίζει να βάζει το δικό του μικρό λιθαράκι στο σημαντικό έργο αυτών των φορέων.