Αρχική σελίδα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Με το μωρό στην παραλία!

Με το μωρό στην παραλία!

Ξεκινάτε τις εξορμήσεις στην παραλία και τη θάλασσα, αυτή τη φορά με το μωράκι σας; Δείτε τι δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας! 

Ακόμη και τα μικρά μωρά ενθουσιάζονται στην παραλία με τη θάλασσα και την άμμο. Βρείτε ένα καθαρό σημείο και αν το μωρό σας βάζει αντικείμενα στο στόμα του, προσέξτε για θαμμένες γόπες τσιγάρων που δυστυχώς υπάρχουν αρκετές στις παραλίες.

Αυτονόητο είναι πως το μωρό θα πρέπει να παίζει σε σκιά και ειδικά αν είναι μικρότερο του ενός έτους, ο χρόνος του στην παραλία, ακόμα και στη σκιά, θα πρέπει να είναι περιορισμένος. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα βρείτε χώρο με σκιά ή ομπρέλα, μπορείτε να έχετε τη δική σας.

Τα απαραίτητα:

  • Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, που θα ανανεώνετε συχνά
  • Καπέλο που θα φοράει το μωρό σας ακόμα και στη σκιά
  • Γυαλιά ηλίου - θα βρείτε ακόμα και για μωρά στα καταστήματα
  • Άφθονο δροσερό νερό και υγρά - ένα μικρό θερμός ή ψυγειάκι ίσως σας φανεί χρήσιμο
  • Τα απαραίτητα για το άλλαγμα της πάνας

Άλλος εξοπλισμός:

  • Κουβαδάκια, φτυαράκια και άλλα παιχνιδάκια κατάλληλα για την ηλικία του μωρού

 

Προσοχή! Όταν μπείτε ξανά στο αυτοκίνητο για να επιστρέψετε σπίτι, αν το έχετε αφήσει σε ήλιο, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του μπορεί να είναι πολύ υψηλή για το παιδί σας, αλλά και για εσάς. Επίσης, προσέξτε ότι τα μεταλλικά μέρη της ζώνης του στο καθισματάκι του πιθανό να είναι καυτά και να προκαλέσουν εγκαύματα! Ανοίξτε όλα τα παράθυρα για λίγη ώρα πριν μπείτε στο αυτοκίνητο.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 19 Ιουνίου 2011

Διαβάστε επίσης...