Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Παιδικό αντιηλιακό Κορρές από 6 μηνών

Παιδικό αντιηλιακό Κορρές από 6 μηνών

Ένα νέο προϊόν στην αντιηλιακή σειρά Κορρές είναι είναι το Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα με Βούτυρο Karitè με δείκτες προστασίας SPF30 και SPF50. Το βιολογικό βούτυρο Karité διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ μαζί με το βιολογικό έλαιο από Ηλιοτρόπιο προστατεύει την παιδική επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες, το βιολογικό έλαιο Καρύδας διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Το Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Βούτυρο Karitè SPF30 είναι βιολογικά πιστοποιημένο κατά ECOCERT: με 100% φυσικό περιεχόμενο, χωρίς συντηρητικά, χωρίς άρωμα και ικανοποιώντας τα ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια βιολογικής πιστοποίησης του οργανισμού ECOCERT, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί την απόλυτα φυσική λύση για την προστασία ακόμα και της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για βρέφη από 6 μηνών, για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς κανένα κίνδυνο.

Στην ίδια σειρά περιλαμβάνονται επίσης αντιηλιακά προϊόντα για τη μαμά, προσώπου και σώματος, καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες προστασίας, καθώς και προϊόντα after sun και αντιηλιακό μαλλιών.

Όλα τα αντιηλιακά προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζουν τα φυσικά με χημικά [οργανικά] φίλτρα, επιτυγχάνοντας υψηλή προστασία με το χαμηλότερο δυνατό ποσοστό φίλτρων. Τα χημικά [οργανικά] φίλτρα ανήκουν στα ασφαλή και αποτελεσματικά αντιηλιακά φίλτρα, εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση [ECDirective].

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 9 Ιουλίου 2011