Αρχική σελίδα Βιβλίο Βιβλιοπαρουσιάσεις στο Σπίτι της Χαράς

Βιβλιοπαρουσιάσεις στο Σπίτι της Χαράς

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος στο Σπίτι της Χαράς είναι γεμάτος όμορφα βιβλία. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων, που γίνονται στο νέο Σπίτι της Χαράς στη Ν. Σμύρνη!

 

Οκτώβριος

8/11 Ο Αγησίλαγος/ Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός
Τι θα λέγατε για μια ζεστή σουσαμόσουπα; Ή ένα ταψί ολόκληρο φουρνιστά μπισκότα; Στις... κουτάλες ο Δημήτρης Μπασλάμ, ο δημιουργός του πιο λιχούδη και πιο αξιαγάπητου λαγού του κόσμου.

15/11 Σημασία έχει η αγάπη/ Εκδόσεις Λιβάνης
Σ΄ αγαπώ, μ΄ αγαπάς. Γιατί ο καθένας από μας, όσο διαφορετικός κι αν είναι, έχει δικαίωμα στην αγάπη, πόσω μάλλον τα παιδιά. Η συγγραφέας Ζίκα Μεταξά και η εικονογράφος κάτι παραπάνω έχουν να μας πουν...

22/11 Ο μικρός δράκος Καρύδας/ Εκδόσεις Αερόστατο
Αυτός ο τετραπέρατος δρακούλης ξέρει να μπλέκει σε περιπέτειες. Αλλά πάντα καταφέρνει να ξεμπλέκει! Αφήστε τη Μυρτώ Παπαηλιού να σας αποκαλύψει τα κόλπα του, ειδικά τώρα που ο Καρύδας πάει σχολείο.

 

Νοέμβριος

5/11 Κάποτε στη Μελωδιούπολη/ Εκδόσεις Άγκυρα
Τα όργανα μπερδεύτηκαν! Ο συγγραφέας-μουσικόςΓιώργος Κωνσταντινίδης με το μαγικό βιολί του θα βοηθήσει να βάλουμε μια τάξη μέσα από ένα ταξίδι με νότες, τραγούδια και παιχνίδια.

12/11 Οι εποχές της σποράς/ Εκδόσεις Αερόστατο
Όταν φροντίζουμε τη γη εκείνη μας ανταμείβει πλουσιοπάροχα με ένα σωρό καλούδια. Γι΄ αυτό, ελάτε να οργώσουμε, να σπείρουμε και να θερίσουμε μαζί με τη συγγραφέα-μουσικό Κατερίνα Παλαιοθόδωρου.

19/11 Αισώπου μύθοι / Εκδόσεις Κόκκινο
Ο Αίσωπος μας... ξανασυστήνεται. Με κέφι και φαντασία η Σταυρούλα Παυλίκου, η Μαρία Τερζάκη και ο Δημήτρης Κουφογιώργος ζωντανεύουν τους μύθους και δημιουργούν ένα μωσαϊκό από αυτοτελή σκετς που μας ταξιδεύουν στον μυθικό κόσμο των ζώων.

26/11 Ο Παραμυθάς ψηλά στον ουρανό/ Εκδόσεις Ψυχογιός
Πώς ξανάγινε κοριτσάκι η Λιάνα Παπάκη που μια μάγισσα την είχε κάνει διεύθυνση σε e-mail; Τη βοήθησε ο αγαπημένος μας παραμυθάς Νίκος Πιλάβιος, που μπορεί και πετά ψηλά χάρη στο μαγικό γιλέκο του, αλλά θα προσγειωθεί στο Σπίτι μας για να μας διηγηθεί τις εννιά καινούριες του περιπέτειες.
 

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο "Σπίτι της Χαράς",  2ας Μαϊου 3, πλ. Νέας Σμύρνης (πεζόδρομος), τηλ. 210 9311133.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 7 Οκτωβρίου 2011