Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD Αυτοκίνητα 2

Αυτοκίνητα 2

altO Κεραυνός Μακουίν και ο καλύτερος φίλος του Μπάρμπας, επιστρέφουν στη νέα ταινία της Disney/Pixar, "Αυτοκίνητα 2"! Πατήστε γκάζι στην πιο απίστευτη περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει μέχρι την άκρη του κόσμου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για την ανάδειξη του ταχύτερου αυτοκινήτου στον πλανήτη!

Οι δύο αγαπημένοι φίλοι βρίσκονται μαζί μπροστά σε μια νέα φοβερή πρόκληση: να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί σε 3 απίθανους αγώνες στο Τόκυο, στην Ιταλία και στο Λονδίνο! 

Όμως στο δρόμο  που θα αναδείξει το κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο του πλανήτη οι δυο τους έχουν να… διασχίσουν πολλές περιπέτειες, καθώς θα βρεθούν αναπάντεχα μπλεγμένοι σε μια μυστική αποστολή!! 

Γεμάτα ξεκαρδιστική δράση και μοναδικές παροχές (οι μικρού μήκους ταινίες “Αιρ-Μπάρμπας” σε Aʼ προβολή και το απολαυστικό "Διακοπές στη Χαβάι" με την Barbie™ και τον Κεν), τα "Αυτοκίνητα 2" ʼήρθαν για να τερματίσουν πανηγυρικά μέσα στην καρδιά σας!

Δανείζουν τις φωνές τους: 

Όουεν Γουίλσον / Σάκης Ρουβάς (Κεραυνός Μακουίν), 

Λάρι the Cable Guy / Παύλος Κοντογιαννίδης (Μπάρμπας),

Mπόνι Χάντ / Βίκυ Καγιά (Σάλι Καρέρα) 

και πολλοί άλλοι!

 

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!

alt

Ο Κεραυνός Μακουίν παραμένει ο φιλόδοξος και γοητευτικός πρωταγωνιστής της συνέχειας των ʽΑυτοκινήτωνʼ. Αχώριστος φίλος του, ο Μπάρμπας. Με αφετηρία το «Μπουζί της Ωραίας Ελένης», μαζί καλούνται να ταξιδέψουν σε 2 ηπείρους, φέρνοντας τον κόσμο πάνω-κάτω, όχι μόνο για τις ανάγκες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, αλλά και ως συνεργάτες της βρετανικής αντικατασκοπείας. Στις ξέφρενες κούρσες τους σε πολυσύχναστες λεωφόρους μεγαλουπόλεων, θα συναντήσουν πολλούς νέους χαρακτήρες, με εντυπωσιακό στυλ και ανάλογα αξεσουάρ!

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει ο Φιν ΜακΣφαίρας, εκλεκτός εκπρόσωπος των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, που τον υποδύεται μια αστραφτερή Aston Martin DB5, αγαπημένο όχημα του… συνάδελφου Τζέιμς Μποντ. Στο πλευρό του κορυφαίου υπερκατασκόπου, εκτός από τα διάφορα high-tech gadgets, συναντάμε βέβαια και μια ιδιαίτερα ελκυστική συνεργάτιδα: η Χόλι Πολύστροφη, ένα πανέμορφο σπορ αμάξι, είναι μια άπειρη αλλά ριψοκίνδυνη απόφοιτος της Ακαδημίας.

Από την άλλη, οι κακοί της υπόθεσης, είναι όλοι τους μοντέλα περασμένων δεκαετιών, με εμφανέστατα τα σημάδια της φθοράς πάνω στις λαμαρίνες τους. Επικεφαλής, ο Καθηγητής Ζούνταπ, μια παρανοϊκή ιδιοφυία με αυστηρό ύφος, χαρακτηριστική γερμανική προφορά και σήμα-κατατεθέν του ένα μονόκλ, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να σαμποτάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αυτοκινήτου, μαζί με τους δύο πιστούς του ακόλουθους, τον Άσσο και τον Χρέπι.

Την απίθανη πινακοθήκη των νέων χαρακτήρων της ταινίας κοσμούν επίσης ακόμα και εκπρόσωποι της πιο διάσημης βασιλικής οικογένειας του πλανήτη: ο Πρίγκιπας Wheeliam, μια ενθουσιώδης καλογυαλισμένη Bentley και η Βασίλισσα, μια αρχοντική Rolls Royce γαλαζο… αίματης απόχρωσης, με το μεγαλόπρεπο στέμμα να στολίζει την οροφή της.

Παράλληλα, οι αντίπαλοι του Κεραυνού Μακουίν, μια δεκάδα από ποικίλα αγωνιστικά αυτοκίνητα, βάζουν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν, από τον Νάιτζελ Ταχύτης, τον Τζεφ Γκορβέτ, μέχρι τον Ιάπωνα Σου Μησουσβήσει, την Κάρλα Φουριόζα, έως τον Βρετανό Λιούις Χάμιλτον, μια επιβλητική μαύρη McLaren MP4-12C με ασυναγώνιστες επιδόσεις και μαχητικότητα που αιφνιδιάζει.      

Ο Κεραυνός Μακουίν θα πατήσει γκάζι για άλλη μια φορά προκειμένου να ξεπεράσει τον εαυτό του, με την πολύτιμη συνδρομή του Μπάρμπα και της αγαπημένης του, Σάλι Καρέρα.

 

ΠΟΛΕΙΣ, ΤΟΠΙΑ, ΜΝΗΜΕΙΑ & ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΑΞΕΣΟΥΑΡ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!

altΗ 12η κατά σειρά μεγάλου μήκους ταινία της Pixar -που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της εταιρείας - επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις, εκτός από την πληθώρα των ειδικών εφέ. Ο λόγος για τις ευφάνταστες τροποποιήσεις που έχουν υποστεί διάφορα φημισμένα κτήρια, φυσικά τοπία, και αξιοθέατα που επισκέπτονται οι ήρωες ανά την υφήλιο, προκειμένου να ταιριάζουν με τον… «αυτοκινητοποιημένο» μικρόκοσμό τους.

Στην Ιαπωνία, οι χιονισμένες πλαγιές στο περίφημο ηφαιστειακό όρος Fuji, μία από τις πιο ψηλές και πλέον πολυφωτογραφημένες κορυφές του πλανήτη, παραπέμπουν σε ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου, ενώ η γέφυρα Rainbow του Τόκιο, μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από… βαλβίδες, πλατίνες και ελατήρια!      

Στο Παρίσι, οι διάφοροι πυργίσκοι στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων έχουν αντικατασταθεί από υπερμεγέθεις εξατμίσεις, ενώ ο Πύργος του Άιφελ έχει κορυφή που θυμίζει μπουζί του ʼ40 και βάση που μοιάζει με παλιομοδίτικη ακτινωτή ζάντα.

Στο Λονδίνο, ο τρούλος του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου έχει σχήμα περιβλήματος διαφορικού, ενώ το διάσημο Big Ben έχει μετονομαστεί σε… Big Bentley, κατασκευασμένο από σχάρες και διάφορα αξεσουάρ που συναντάμε στο καπό μιας Bentley.

 

Κυκλοφορεί σε DVD από 1η Νοεμβρίου από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas.