Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD "The Muppets" στους Κινηματογράφους από 22 Φεβρουαρίου

"The Muppets" στους Κινηματογράφους από 22 Φεβρουαρίου

Τα Muppets επέστρεφουν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012! Περισσότερο από μια δεκαετία μετά την τελευταία τους κινηματογραφική εμφάνιση με το «Muppets from Space», οι πολυτάλαντες μαριονέτες του Τζιμ Χένσον ετοιμάζονται να διασκεδάσουν παλιούς και νέους θαυμαστές.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία των Muppets εδώ και 12 χρόνια, η επιτυχία της οποίας αποδεικνύει πως η παρέα που εμπνεύστηκε ο μοναδικός Jim Henson εξακολουθεί να είναι δημοφιλής και αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο James Bobin, ενώ το σενάριο οι Nicholas Stohlerκαι Jason Segel τον οποίο απολαμβάνουμε και ως πρωταγωνιστή της ταινίας, αλλά και της προσπάθειας να έρθουν στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη φορά τα Muppets.

Ο Γουόλτερ, ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Muppets στον κόσμο, και οι καλοί φίλοι του, Γκάρι και Μαίρη, βρίσκονται για διακοπές στο Λος Άντζελες, όταν πληροφορούνται πως ο πετρελαιάς Τεξ Ρίτσμαν σκοπεύει να κατεδαφίσει το περίφημο Muppet Theater, με σκοπό να στήσει στη θέση του μια πετρελαιοπηγή. Πανικόβλητοι, οι τρεις φίλοι βρίσκουν τον Κέρμιτ και όλοι μαζί αποφασίζουν να αναζητήσουν τους πρώην φίλους και συνεργάτες τους, προκειμένου να διοργανώσουν με τη βοήθειά τους τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαραθώνιο στην ιστορία των Muppets, με σκοπό να συγκεντρώσουν τα $10 εκατομμύρια που απαιτούνται, για να παραμείνει το θέατρο στη θέση του. Ωστόσο, ο Τεξ δεν σκοπεύει να καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, καθότι ουδέποτε χώνεψε τα "άνοστα" αστεία των Muppets...

 

 

Σκηνοθεσία: James Bobin
Σενάριο: Nicholas Stohler και Jason Segel ("Get Him to the Greek")
Παραγωγή: Οι βραβευμένοι με Oscar® David Hoberman και  Todd Lieberman ("The Fighter", "Η Πρόταση").
Εκτέλεση Παραγωγής: Jason Segel, Nicholas Stoller, John G. Scotti  και τον βετεράνο του “The Muppet Show” Martin G. Baker.
Μουσική: Bret McKenzie
Χορογραφίες: Michael Rooney
Υπεύθυνος κοστουμιών: Rahel Afiley
Μοντάζ: James Thomas
Διευθυντής φωτογραφίας: Don Burgess, ASC
Κάστ: Donald Glover, Leslie Feist, Alan Arkin, Kristen Schaal, Eddie "Piolín" Sotelo, Ken Jeong, James Carville, Rico Rodriguez και Judd Hirsch και άλλοι.

 

Στους Κινηματογράφους από Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2012