Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD Η Λαίδη και ο Αλήτης - η αγαπημένη ιστορία αγάπης της Disney

Η Λαίδη και ο Αλήτης - η αγαπημένη ιστορία αγάπης της Disney

H αγαπημένη κλασική ιστορία της Λαίδης και του Αλήτη επιστρέφει σε Ειδική και Διαμαντένια Έκδοση και την ακολουθεί η συνέχειά της με το κουτάβι τους, τον ζωηρό Σκαμπ!

 

Η Λαίδη και ο Αλήτης - Ειδική έκδοση 

Η τρυφερή κλασική ταινία της Disney, που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι και είναι μια από τις ωραιότερες ιστορίες αγάπης όλων των εποχών, ξαναζωντανεύει σε μια πανδαισία υπέροχων κινουμένων σχεδίων και τραγουδιών! 

Παρακολουθήστε τις συναρπαστικές περιπέτειες της Λαίδης, ενός αγαπησιάρικου και καλομαθημένου κόκερ σπάνιελ, και του Αλήτη, του  αδέσποτου χαριτωμένου σκυλάκου με τη χρυσή καρδιά, που κέρδισε την αγάπη της!

Κυκλοφορεί επίσης σε Diamond Edition / Διαμαντένια Έκδοση Blu-ray™, με ολοκαίνουρια ψηφιακή επεξεργασία ήχου και εικόνας, αλλά και μοναδικές πρόσθετες παροχές που αποκαλύπτουν πώς δημιουργήθηκε η ταινία.

 

Κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray™ Disc από τις 6 Φεβρουαρίου από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas.

 

 

Η Λαίδη και ο Αλήτης ΙΙ: Οι περιπέτειες του Σκαμπ - Ειδική Έκδοση

Η κλασική αγαπημένη ιστορία της Disney συνεχίζεται και ο έρωτας χτυπάει την πόρτα στη νέα γενιά κουταβιών!

Ο μικρός άτακτος Σκαμπ, λαχταρά να γνωρίσει από κοντά την ελεύθερη ζωή του πατέρα του, Αλήτη, και τα σκυλιά του δρόμου! Έτσι το σκάει από το σπίτι και μπαίνει στην παρέα περιπλανώμενων σκύλων, όπου συναντά τον Μπάστερ, το σοφό άρχοντα των δρόμων, αλλά και τη γλυκιά μικρούλα αδέσποτη σκυλίτσα, Έιντζελ. Τι θα διαλέξει τελικά ο Σκαμπ; Την ελευθερία και την περιπέτεια ή τη σπιτική θαλπωρή που έχει συνηθίσει; Γεμάτη ασταμάτητο γέλιο και υπέροχα τραγούδια, αυτή η ταινία θα κερδίσει την καρδιά μικρών και μεγάλων!

 

Κυκλοφορεί σε DVD από τις 6 Φεβρουαρίου από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas.

 

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 1 Φεβρουαρίου 2012