Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD Οι περιπέτειες του Τεν Τεν: Το μυστικό του Μονόκερου

Οι περιπέτειες του Τεν Τεν: Το μυστικό του Μονόκερου

τεν τενΟ αγαπημένος σε όλο τον κόσμο δημοσιογράφος Τεν Τεν με το ατίθασο τσουλούφι και ο πιστός του σκύλος, Μιλού – οι δημοφιλείς ήρωες που δημιούργησε ο Ερζέ – ζωντανεύουν σε μια φαντασμαγορική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε 3D για όλη την οικογένεια.

Από τον βραβευμένο με Oscar® σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον βραβευμένο με Oscar® παραγωγό Πίτερ Τζάκσον έρχεται η φαντασμαγορική τρισδιάστατη περιπέτεια: «Οι περιπέτειες του Τεν Τεν: Το μυστικό του Μονόκερου», εξ ολοκλήρου γυρισμένη με την επαναστατική τεχνική του performance capture.

Όταν στα χέρια του Τεν Τέν πέφτει μια ρέπλικα του "Μονόκερου", ενός ιστιοφόρου του 17ου αιώνα που κρύβει ένα μυστικό ανεκτίμητης αξίας, ο νεαρός ήρωας και οι φίλοι του βρίσκονται αντιμέτωποι με τον διαβολικό Σακχαρίν. Έτσι ξεκινά μια ριψοκίνδυνη περιπλάνηση στα πέρατα του κόσμου, από τον απέραντο ωκεανό ως την έρημο της Βορείου Αφρικής, παρασέρνοντας μικρούς και μεγάλους θεατές σε ένα μαγικό ταξίδι, γεμάτο δράση, χιούμορ, ηρωισμό, μυστήριο, εξωτικές τοποθεσίες.

Η ταινία απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μεγάλου Μήκους, βραβείο καλύτερης παραγωγής κινουμένων σχεδίων από το Σωματείο Αμερικανών Παραγωγών και είναι υποψήφια για Όσκαρ πρωτότυπης μουσικής. Διατίθεται σε DVD, Blu-ray™ & Blu-ray 3D™ με 90 λεπτά πρόσθετων παροχών.


Πρωταγωνιστούν

Τζέιμι Μπέλ, Ντάνιελ Κρέγκ, Άντι Σερκις, Σάιμον Πέγκ, Νικ Φρόστ, Τόμπι Τζόουνς, Γκάντ Ελμάλε, Ντάνιελ Μέις, Μάρκ Φρόστ, Μακένζι Κρούκ

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Παραγωγή: Στίβεν Σπίλμπεργκ, Πίτερ Τζάκσον

 

Κυκλοφορεί σε DVD, Blu-ray™ & Blu-ray 3D™ με 90 λεπτά πρόσθετων παροχών από τις 27 Φεβρουαρίου από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas.

 
 
Ημερ/νία δημοσίευσης: 17 Φεβρουαρίου 2012