Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD Νέα DVD από την feelgood

Νέα DVD από την feelgood

ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ - ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

(SOFIA THE FLOATING PALACE)

 

Ένα μαγικό υποβρύχιο ταξίδι

Πιστεύετε στις γοργόνες; Αν όχι, θα πιστέψετε όταν ξεκινήσετε για το μαγικό ταξίδι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας με την Σοφία.

Αφού η Σοφία βοηθήσει μια μικρή γοργόνα με το όνομα Ούνα, η Σοφία αποκτά τη δύναμη να μεταμορφώνεται σε γοργόνα για να επισκέπτεται το υποβρύχιο παλάτι της νέας της φίλης. Όταν όμως ο Σέντρικ, μεταμφιεσμένος ως θάλασσιο τέρας, σχεδιάζει να βάλει σε κίνδυνο και τους δύο κόσμους. Με τη βοήθεια της Πριγκίπισσας Άριελ, η Σοφία θα προσπαθήσει να σώσει τη φίλη της, ζώντας παράλληλα την πιο απίθανη υποβρύχια περιπέτεια.

 

Ο ΤΖΕΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ! Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ DISNEY, TZEΪΚ , ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ

Πάρε τον χάρτη του θησαυρού και το σπαθί σου και γίνε σύντροφος του Τζέικ και των πειρατών του σε αυτή την αναμέτρησή του με τον Χουκ και το πλήρωμά του. Όταν ο Τζέικ  και οι σύντροφοί του ανεβαίνουν σε μια μαγική φασολιά ανακαλύπτουν έναν κροκόδειλο που γεννά χρυσά αυγά. Εκεί που έχει χρυσάφι, βρίσκεται πάντα ο Χουκ. Και η αναμέτρηση τους θα είναι αναπόφευκτη.

Η MIKΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ: μια μικρή αγκαλιά σου δίνει πολλά (DOC MCSTUFFINS: A LITTLE CUDDLE GOES ALONG)

Οι νέες περιπέτειες της αγαπημένης ηρωίδας παιδιών προσχολικής ηλικίας. Όταν τα αγαπημένα σου παιχνίδια χρειάζονται επιδιόρθωση, η Μικρή Γιατρός θα είναι εκεί να σε βοηθήσει. Η Μικρή Γιατρός, η Αρνίτσα, ο Δράκος και όλη η παρέα μας χαρίζουν δύο ώρες παιχνιδιού, τραγουδιών και γέλιου. Ο Σερ Κέρμπι, ο ιππότης χρειάζεται να γυαλίσει την πανοπλία του, η Κίκο, η Μπέλα η μπαλαρίνα, αλλά και άλλα υπέροχα παιχνίδια χρειάζονται την αγκαλιά της Μικρής Γιατρού για να νιώσουν καλύτερα.