Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Νέο Lunchbox της Goodbyn

Πρακτικό και πρωτότυπο lunchbox υπόσχεται να λύσει τα χέρια γονιών και παιδιών. Εύχρηστο, με πολλές διαφορετικές θήκες και από ανακυκλώσιμα υλικά.

Περισσότερα...

Προϊόντα Weleda κατά της κυτταρίτιδας

Νέο λάδι κατά της κυτταρίτιδας δημιούργησε η εταιρεία Weleda, με συστατικά που προέρχονται από έλεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Το νέο λάδι σημύδας υπόσχεται να προλάβει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Περισσότερα...

Σχολικές τσάντες από τη Lycsac

Ανθεκτικά υλικά, υψηλές προδιαγραφές και σεβασμός στον καταναλωτή είναι τα κύρια συστατικά για τις εργονομικές τσάντες της Lycsac. Μια πλούσια συλλογή με πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια περιμένει τα παιδιά για να διαλέξουν για τη σχολική τσάντα τους, αλλά και όλους όσοι χρειάζονται ένα καλό σακίδιο για τον ελεύθερο χρόνο τους.

Περισσότερα...

LARO: Το καλύτερο για το παιδί

Για περισσότερα από 34 χρόνια η Laro, η πλέον καταξιωμένη Ελληνική εταιρεία παιδικών επίπλων, θέτει την πείρα και την τεχνογνωσία της στην υπηρεσία των παιδιών. Το χαμόγελο τους είναι για τη LARO μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών της. 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...