Αρχική σελίδα Οικογένεια Σπίτι

Σπίτι

Πώς να διώξετε τη μούχλα από το σπίτι σας

Η μούχλα επισκέπτεται και τα σπίτια μας, επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και προκαλώντας αλλεργίες σε όσους έχουν ευαισθησία. Υπάρχουν πολλά είδη μούχλας και ορισμένα από αυτά πιθανόν να εκλύουν τοξίνες.

Περισσότερα...

Φυτέψτε πολύχρωμες τριανταφυλλιές

Η τριανταφυλλιά χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «ο βασιλιάς των λουλουδιών» και μαγεύει σχεδόν όλους με τα χρώματα και τις μυρωδιές της. Γνωρίστε το φυτό, τη φροντίδα που χρειάζεται και φυτέψετε τη δική σας τριανταφυλλιάστον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Περισσότερα...

Φτιάξτε τα δικά σας «πράσινα» απορρυπαντικά

Σε αντίθεση με τα δραστικά χημικά καθαριστικά που υπάρχουν στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς τρόπους καθαρισμού, που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και δεν υστερούν καθόλου στην καθαριότητα και την απολύμανση.

Περισσότερα...

Οικονομία και οικολογία πάνε μαζί!

Όσο οι οικονομικές συνθήκες δυσκολεύουν, καλούμαστε να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο ζωής μας στην καθημερινότητα και στα σπίτια μας. Υπάρχουν πολλά και απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά να βοηθήσουμε ταυτόχρονα και τον πλανήτη! Άλλωστε, οικολογία και οικονομία πάνε μαζί!

Περισσότερα...

Ανακύκλωση στο σπίτι

Η ανακύκλωση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία και έχουμε εξοικειωθεί πλέον με αυτή. Ωστόσο, όσο νωρίτερα καλλιεργήσουμε στα παιδιά την οικολογική συνείδηση, τόσο πιο βαθιά θα του εντυπωθεί ο σεβασμός και η αγάπη προς το περιβάλλον.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...