Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα με πηλό «Προϊστορικά ζώα»

Ένα ταξίδι στον κόσμο του παρελθόντος, όπου θα γνωρίσουν ζώα που δεν υπάρχουν πια θα κάνουν τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Προϊστορικά ζώα» στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

 

Περισσότερα...

Ομιλία για τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο ΔΙΚΕΨΥ

Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ; Χρήσιμες απαντήσεις θα δοθούν στην ομιλία που απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;» στο Κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

 

Περισσότερα...

Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

"Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα" ξεκινά την Τετάρτη 27/09 ξεκινά στο ΔΙΚΕΨΥ. Στόχος του εργαστηρίου είναι να εφοδιάσει τους γονείς με τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να αναθρέψουν τα παιδιά τους με τρόπο που θα προάγει το αίσθημα της υπευθυνότητας, της αυτονομίας, της αυτοπειθαρχίας, της συνεργασίας και του σεβασμού.

Περισσότερα...

Τα Καλοκαιρινά Camp της Αθήνας

Το mamakid.gr συγκέντρωσε και διάλεξε τα πιο παιχνιδιάρικα και δροσερά Καλοκαιρινά Camp της πρωτεύουσας για το καλοκαίρι του 2017 και σας τα παρουσιάζει, για να μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο για το παιδί σας για να περάσει δημιουργικό χρόνο με άλλα παιδιά στα πλαίσια παιδαγωγικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων τον χρόνο του τώρα που κλείνουν τα σχολεία!

 

Περισσότερα...

Η Αγκαλιά γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Η «Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά του Συλλόγου με δράσεις από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST.

Παιχνίδια, κεράσματα, κατασκευές, κληρώσεις δώρων, αλλά και συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη μητέρων και παιδιών που έχουν ανάγκη, θα πραγματοποιηθούν σε μια μεγάλη γιορτή που είναι ανοιχτή για όλους!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...