Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD

Κινηματογράφος & DVD

Νέα DVD από την feelgood

ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ - ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

(SOFIA THE FLOATING PALACE)

 

Ένα μαγικό υποβρύχιο ταξίδι

Πιστεύετε στις γοργόνες; Αν όχι, θα πιστέψετε όταν ξεκινήσετε για το μαγικό ταξίδι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας με την Σοφία.

Περισσότερα...

Πάρτι Μασκέ στο Monster High σε DVD

H Universal Pictures και η Feelgood Entertainment σας προσκαλoύν στην καινούρια περιπέτεια των μαθητών του Monster High, της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων των κοριτσιών στην πρώτη τους ταινία σε DVD!

Περισσότερα...

"Arthur Christmas O Γιος του Άϊ Βασίλη" σε DVD & Blue-Ray

Η Aardman και η Sony Pictures Animation παρουσιάζουν μια ανατρεπτική και φουλ απολαυστική high-techπεριπέτεια κινουμένων σχεδίων, με ήρωες τον Άγιο Βασίλη, την απίθανη οικογένειά του, χιλιάδες γλυκύτατα ξωτικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Περισσότερα...

ΠΕΙΡΑΤΕΣ! σε 3D στους κινηματογράφους

Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με μια θαλασσοδαρμένη ιστορία με αξέχαστες ατάκες που θα σας κάνει να πνιγείτε από τα γέλια έρχεται στις μεγάλες οθόνες από τις 15 Απριλίου. Πρωταγωνιστής ένας ανεπαρκής και αθεράπευτα αισιόδοξος Πειρατής Καπετάνιος που έχει στο πλευρό του το πιο απροσάρμοστο πλήρωμα όλων των εποχών και στον ώμο του ένα παπαγάλο που θα γραφτεί στην ιστορία της ορνιθολογίας  και της παγκόσμιας πειρατείας!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...