Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD

Κινηματογράφος & DVD

"The Muppets" στους Κινηματογράφους από 22 Φεβρουαρίου

Τα Muppets επέστρεφουν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012! Περισσότερο από μια δεκαετία μετά την τελευταία τους κινηματογραφική εμφάνιση με το «Muppets from Space», οι πολυτάλαντες μαριονέτες του Τζιμ Χένσον ετοιμάζονται να διασκεδάσουν παλιούς και νέους θαυμαστές.

Περισσότερα...

Barbie™ Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορείτε να τα περάσετε μαζί με τη Barbie, σε μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη με μουσική και τραγούδια. Ακολουθήστε τη Barbie™ και τις αδελφές της, Σκίπερ™, Στέισι™ και Τσέλσι™ στις γιορτινές τους διακοπές που τελικά εξελίσσονται στην πιο απρόσμενη περιπέτεια!

Περισσότερα...

"Μπετόβεν: Χριστουγεννιάτικη Περιπέτεια"

altH ολοκαίνουρια περιπέτεια του αξιαγάπητου Μπετόβεν και της παρέας του, όπου για πρώτη φορά οι τετράποδοι φίλοι μιλούν με ανθρώπινες φωνές, θα σας γίνει μια ξεχωριστή συντροφιά  αυτές τις γιορτές!

Περισσότερα...

Αυτοκίνητα 2

altO Κεραυνός Μακουίν και ο καλύτερος φίλος του Μπάρμπας, επιστρέφουν στη νέα ταινία της Disney/Pixar, "Αυτοκίνητα 2"! Πατήστε γκάζι στην πιο απίστευτη περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει μέχρι την άκρη του κόσμου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για την ανάδειξη του ταχύτερου αυτοκινήτου στον πλανήτη!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...