Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD

Κινηματογράφος & DVD

Άρης Καλεί Μαμά σε DVD

Από τη Disney και σε παραγωγή του βραβευμένου δημιουργού Ρόμπερτ Ζεμέκις έρχεται η πιο τρελή… διαγαλαξιακή κωμωδία κινουμένων σχεδίων που έγινε ποτέ με αλλόκοτους Αρειανούς, παραδοσιακές μαμάδες και πολλά πολλά άλλα!

Περισσότερα...

Τα Στρουμφάκια από 8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

Τα αγαπημένα μπλε Στρουμφάκια έρχονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα μακριά από το στρουμφοχωριό τους, αφού η περιπέτειά τους τα οδηγεί στη σημερινή Νέα Υόρκη, ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους! Η Columbia Pictures και η Sony Pictures Animation παρουσιάζουν την ταινία με CGI animation και live action που βασίζεται στους χαρακτήρες του Peyo.

Περισσότερα...

Ο Γουίνι το Αρκουδάκι σε DVD

Ο Γουίνι, ο αξιολάτρευτος αρκούδος της Walt Disney, επιστρέφει μαζί με όλους τους αγαπημένους του φίλους στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων για μια ολοκαίνουργια τρυφερή περιπέτεια που θα ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων σε αυτή την ταινία μεγάλου μήκους.

Περισσότερα...

«Σκυλάκια στο Διάστημα» μια περιπέτεια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Τα «Σκυλάκια στο Διάστημα» είναι μια διαστημική περιπέτεια βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Μπέλκα και της Στρέλκα, των δύο μικρών σκυλιών που ήταν τα πρώτα που πήγαν στο Διάστημα με τη Σοβιετική αποστολή του 1960! Η 3D περιπέτεια έρχεται στους κινηματογράφους στις 25 Αυγούστου!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...