Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD

Κινηματογράφος & DVD

"Mαλλιά Κουβάρια" από τη Disney

 

MAΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ
(Tangled)


Η Walt Disney Pictures παρουσιάζει με υπερηφάνεια την 50η της animated ταινία, την αφάνταστα διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, που κέρδισε επάξια υποψηφιότητα για 2 Oscar® φέτος, κάνοντας ανεπανάληπτο ρεκόρ στο παγκόσμιο και ελληνικό box office!

Όλη η οικογένεια θα γίνει "Μαλλιά Κουβάρια" στη διασκέδαση με τη μαγευτική αυτή ταινία που υπόσχεται απανωτές εκπλήξεις, άφθονο σασπένς, αλλά και δυνατές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους!

Μια φορά κι έναν καιρό, ο γοητευτικός αρχιληστής του βασιλείου Φλιν Ράιντερ βρήκε καταφύγιο σε ένα μυστηριώδη πύργο μέσα στο πυκνό δάσος, κι εκεί… συνάντησε τη Ραπουνζέλ! Μια ατίθαση νεαρή πριγκίπισσα αλλιώτικη από τις άλλες, με 21 μέτρα κατάξανθα μαλλιά που έχουν μαγικές ιδιότητες. Εκείνη λαχταρά να ζήσει την περιπέτεια στον έξω κόσμο μέχρι το μεδούλι, κι εκείνος πρέπει να ξεφύγει από όσους τον κυνηγούν. Έτσι, το απίθανο δίδυμο το σκάει για ένα ταξίδι προς άγνωστη κατεύθυνση, γεμάτο απανωτές εκπλήξεις, αλλόκοτους ήρωες και φυσικά, τρελό γέλιο!

Περισσότερα...

"Ο Γουίνι το Αρκουδάκι" στη μεγάλη οθόνη από 21/4

Η Walt Disney Animation Studios επιστρέφει στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων και φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Το Γουίνι το αρκουδάκι, τον Τίγρη, το Λαγό, το Γουρουνάκι, την Κουκουβάγια, τον Γκαρή το γαϊδαράκο, τον Ρω το καγκουρό μαζί με τη μαμά του την Κάνγκου και φυσικά τον αγαπημένο τους φίλο Κρίστοφερ Ρόμπιν, το πανέξυπνο αγόρι που ζει μαζί τους στο δάσος. Οι αγαπημένοι μας ήρωες δεν έχουν χάσει ούτε μια στάλα από τη χάρη, την ευστροφία, αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεση που ανέκαθεν τους διέκρινε. Χαρακτηριστικά, τα οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή τους κατέστησαν μια από τις δημοφιλέστερες και πλέον κεφάτες συντροφιές για παιδιά… κάθε ηλικίας!        

 


Ο ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ - OFFICIAL TRAILER
by FeelgoodEntertainment

 

Περισσότερα...

Έρχεται ο “Winnie the Pooh” στις 21/4

Σας εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες από την ταινία “Winnie the Pooh” με το αγαπημένο αρκουδάκι της Disney και τους φίλους του, που θα δείτε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Απριλίου 2011!

© Disney

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 30 Μαρτίου 2011

Babies - ένα ντοκιμαντέρ για τέσσερα μωρά σε τέσσερεις διαφορετικούς κόσμους

Τέσσερα μωρά, τέσσερεις οικογένειες, τέσσερεις φυλές, τέσσερεις κουλτούρες, τέσσερεις ήπειροι.

Η ταινία Babies (Μωρά) είναι ένα ντοκιμαντέρ, ένα κινηματογραφικό ταξίδι σε τέσσερεις χώρες του κόσμου και στις ζωές τεσσάρων μωρών: της Πονιτζάο από τη Ναμίμπια, του Μπαγιαρτζαργκάλ από τη Μογγολία, της Μαρί από την Ιαπωνία και της Χάτι από τις ΗΠΑ.

Τέσσερεις πολύ διαφορετικές κουλτούρες μας αποκαλύπτονται μέσα από τις πιο αστείες, ξέγνοιαστες και συγκινητικές στιγμές της ανθρώπινης ζωής, αυτά τα μοναδικά περιστατικά που συμβαίνουν όταν πρωτοανακαλύπτεις τον κόσμο και μιλούν στην παγκόσμια ψυχή.

Τέσσερα μωρά που μεγαλώνουν τόσο διαφορετικά, αλλά εκφράζουν τις πανανθρώπινες αξίες - Αγάπη, Τρυφερότητα, Περιπέτεια, Προσπάθεια.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...