Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD

Κινηματογράφος & DVD

"Happy Feet 2" σε DVD και BD

Η συνέχεια της βραβευμένης με Oscar ταινία κινουμένων σχεδίων "Happy Feet" είναι εδώ για ένα νέο ταξίδι στα υπέροχα τοπία της Ανταρκτικής. Μια απολαυστική ιστορία με οικολογικά μηνύματα, μια συγκινητική, αστεία και τρυφερή ταινία για τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.

Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει!

Περισσότερα...

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε 3D

Το αριστούργημα της Disney που βγήκε για πρώτη φορά στις αίθουσες το 1991 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει σε τρισδιάστατη έκδοση, για ακόμη περισσότερη μαγεία. Το κλασσικό παραμύθι ενέπνευσε τους καλλιτέχνες της Disney και αποτέλεσμα ήταν μια μαγική ταινία με μια ιστορία αληθινής αγάπης, με βαθιά μηνύματα, συναρπαστικές εικόνες και την υπέροχη μουσική του Alan Menken.

Περισσότερα...

Barbie Στην Ιστορία Mιας Γοργόνας 2

Η Barbie, πάντα έτοιμη για δράση, φοράει το μαγιό της, ανεβαίνει στη σανίδα της και υποδύεται την ακαταμάχητη πρωταθλήτρια σερφ Μερλία που είναι στην πραγματικότητα μια πριγκίπισσα γοργόνα.

Περισσότερα...

Οι περιπέτειες του Τεν Τεν: Το μυστικό του Μονόκερου

τεν τενΟ αγαπημένος σε όλο τον κόσμο δημοσιογράφος Τεν Τεν με το ατίθασο τσουλούφι και ο πιστός του σκύλος, Μιλού – οι δημοφιλείς ήρωες που δημιούργησε ο Ερζέ – ζωντανεύουν σε μια φαντασμαγορική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε 3D για όλη την οικογένεια.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...