Αρχική σελίδα Χριστουγεννιάτικα Δώρα & Βιβλία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

Χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος έχουν να προτείνουν 4 παιδικά βιβλία μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων με διασκεδαστικές, συγκινητικές και αστείες ιστορίες για τα μικρά παιδιά.

 

Περισσότερα...

Η προσφορά στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Η γιορτή των Χριστουγέννων κάθε χρόνο ευαισθητοποιεί πολλούς ανθρώπους για να προσφέρουν σε άλλους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη αγαθά, όπως τροφή ή ρουχισμό, αλλά και χρόνο, παρέα ή στήριξη. Αυτό μπορούν να το ζήσουν και τα μικρά παιδιά, μαθαίνοντας να προσφέρουν στους άλλους.

Περισσότερα...

"Χριστούγεννα Είναι…" από τις Εκδόσεις Άθως

Τι είναι τα Χριστούγεννα; Ανάμεσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, αυτή είναι μια ερώτηση που βγαίνει από το στόμα πολλών παιδιών. Πώς μπορεί να απαντήσει κανείς για το τότε, αλλά και για το σήμερα σε ένα μικρό παιδί και να του εμπνεύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης;

Περισσότερα...

Mάικ ο Φασολάκης - "Τα Χριστούγεννα του Μάικ"

altΈρχονται  τα Χριστούγεννα και ο Μάικ ο Φασολάκης μαζί με την Αγάπη και το φίλο τους  το Γλάρο θέλουν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.  Πρώτα όμως θα πρέπει  να το διαλέξουν. 

Περισσότερα...

"O Βασίλης κι ο Άι Βασίλης" της Ελένης Λιντζαροπούλου

altΥπάρχει στ’αλήθεια ο Άγιος Βασίλης; Η συγγραφέας, «κολληµένη στον τοίχο» ως εκπρόσωπος των µεγάλων από τον µικρό Βασίλη, τον απόλυτα απαιτητικό και αµφισβητία βαφτισιµιό της, και αναλογιζόµενη την «δύσκολη» στιγµή των απαντήσεων που πρέπει να δοθούν στις ερωτήσεις των παιδιών αποφάσισε να µιλήσει γι αυτό το πάντα επίκαιρο και «καυτό» θέµα.

Περισσότερα...

«Εδεσματολόγιον των Χριστουγέννων των Αλησμόνητων Πατρίδων»

altΤο «Εδεσματολόγιον των Χριστουγέννων των Αλησμόνητων Πατρίδων» είναι μια ξεχωριστή καταγραφή που αποτυπώνει ανάγλυφα τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των ημερών, μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Ανασύρει από το σεντούκι της μνήμης, το μεγαλείο και την αρχοντιά των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, μεταφέροντας ατόφιο στο σήμερα έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό πολιτισμό.

Περισσότερα...

Ιδέες για να τυλίξετε όμορφα δώρα!

Στις γιορτές, η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι από τις πιο όμορφες στιγμές. Σίγουρα το ίδιο το δώρο έχει μεγάλη σημασία, όμως ένα όμορφο περιτύλιγμα πάντα κλέβει την παράσταση, ιδιαίτερα όταν το δώρο θα μείνει για μέρες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δείτε πώς να τυλίξετε με όμορφο και πρωτότυπο τρόπο τα δώρα σας και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους!

Περισσότερα...

Συμβουλές για την ασφάλεια των παιχνιδιών

Τα παιχνίδια προσφέρουν στα παιδιά μας αμέτρητη χαρά. Τα ίδια τα παιχνίδια, ωστόσο, μπορούν να αποτελέσουν αιτία σοβαρών ατυχημάτων, εάν δεν προσέχουμε όταν τα επιλέγουμε. Για την ασφάλεια των παιδιών και την πρόληψη των ατυχημάτων, δίνονται από το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά: πώς να επιλέξετε

Το δώρο των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς είναι για τα παιδιά ένα από τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς! Είτε είναι δώρο από τη μαμά και τον μπαμπά, είτε από τον Άγιο Βασίλη, θείους, παππούδες, νονούς, κτλ, φέρνει μεγάλη χαρά και «χρωματίζει» αλλιώτικα τις γιορτινές μέρες. 

Πώς θα διαλέξετε το δώρο τους φέτος και πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πιτσιρίκια θα ευχαριστηθούν και ταυτόχρονα δεν θα αδειάσει το πορτοφόλι σας;

 

Περισσότερα...

"Arthur Christmas O Γιος του Άϊ Βασίλη" σε DVD & Blue-Ray

Η Aardman και η Sony Pictures Animation παρουσιάζουν μια ανατρεπτική και φουλ απολαυστική high-techπεριπέτεια κινουμένων σχεδίων, με ήρωες τον Άγιο Βασίλη, την απίθανη οικογένειά του, χιλιάδες γλυκύτατα ξωτικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...